Mainos

Kunnianhimoiset suunnitelmat: Posti kaavailee palveluiden laajentamista jopa hoiva- ja turvallisuusalalle

2:28

Posti vakuuttaa, että vaikka postinjakelun ongelmista tehdyt valitukset ovat kaksinkertaistuneet, jouluposti ennättää perille.

– Joulun hoitaminen on postille kunnia-asia. Me olemme noin 400 vuotta hoitaneet postia ja meille on palkattu noin 3200 jouluapulaista. 17 000 postilaisen avulla me varmasti pystymme postin hoitamaan, MTV:n Kymmenen Uutisissa haastattelussa ollut Postin aluepäällikkö Eikka Urpilainen kertoo.

Posti laajensi viime kesällä toimenkuvaansa, ja nyt perinteisen postin jakelun lisäksi hoituvat niin lumenluonnit kuin ruohonleikkuutkin. Vaikka osa ihmettelee palveluiden laajentamista, Urpilaisen mukaan postin kuljettaminen ja jakaminen on yhä Postin ydinliiketoimintaa.

– Luonnollisesti, kun volyymimme vähenevät kymmenen prosenttia, meidän pitää yrittää hankkia uusia lisäliiketoimintoja. Varsinkin kesällä, kun teimme nurmikon leikkuuta, niin 95 prosenttia asiakkaistamme halusi käyttää palvelua ja suosittelee sitä ystäville, sukulaisille ja tuttaville, Urpilainen toteaa.

Postilla on myös jatkosuunnitelmia uusien palveluiden tarjoamisesta asiakkaille.

– Vanhusten ulkoiluttamispalvelu on tulossa tammikuussa. Sen lisäksi haluamme mahdollisesti jatkossa panostaa hoiva-alueelle, kiinteistöpuoleen ja turvallisuusalalle, Urpilainen kertoo.

Katso Urpilaisen haastattelu kokonaisuudessaan videolta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.