Mainos

Lännen Media: Turhautuneet asiakkaat uhanneet Anttilan pesänhoitajan terveyttä

Lännen Media kertoo Anttilan konkurssipesänhoitajan Mikko Tiilikan saaneen uhkaavia viestejä. Tiilikka kertoo Lännen Medialle saaneensa valtavasti vihaista palautetta sähköpostin kautta. Tiilikka myös tuomitsee Anttilan henkilökunnan uhkailun.

– Valitettavasti myös terveyttäni on uhattu. Olen saanut viestejä, joissa terveyttä on uhattu, Tiilikka sanoo Lännen Medialle. 

Tiilikka ei kommetoi, kuinka aikoo menetellä viestien kanssa.

– Nämä ovat toki yksittäistapauksia, ja ymmärrän toki kuluttajien turhautuneisuuden asioissa, mutta kyllä pitäisi myös muistaa se, ettei minullakaan ole asiaan osaa eikä arpaa. En ole tätä tilannetta, mikä Anttilassa on, aiheuttanut, Tiilikka kommentoi Lännen Medialle.

Tiilikka myös tuomitsee Anttilan henkilökunnan uhkailun ja vetoaa, että ihmiset käyttäytyisivät asiallisesti Anttilan työntekijöitä kohtaan.

Tiilikka on saanut valtavan palauteryöpyn sen jälkeen, kun hän ilmoitti viime viikolla, että Anttilan verkkokaupasta hakematta jääneet tuotteet jäävät konkurssipesälle.

Tänään päätöstä on oikaistu: ne tuotteet, jotka asiakkaat ovat merkinneet noudettavaksi myymälästä ja joista on lähetetty sähköinen kuittaus, joissa ilmoitetaan tavaran saapumisesta myymälään, ovat asiakkaan noudettavissa. 

Lännen Median juttu luettavissa tästä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.