Mainos

Lämpökamerapuhelimesta uusi versio – tällainen on monien erikoisuuksien Cat S61

FLIR-lämpökameralla varustettu Cat S60 on saamassa seuraajakseen päivitetyn version, Cat S61:n.

Cat S61:ssä on uudistettu lämpökameraa, joka on nyt tarkkuudeltaan tuplasti parempi, pystyy lukemaan lämpöjä -20 celsiusasteesta jopa 400 asteeseen asti sekä tukee myös live-lähetyksiä.

Lämpökamera toimii puhelimessa edelleen yhdessä normaalin kameran kanssa – normaali kamera tarkentaa lämpökamerassa näkyvien kohteiden äärirajoja. Lämpökameralla otetuista kuvista voidaan myös jälkikäteen vielä mitata eri pisteiden ja tai eri alueiden pintalämpötiloja kuvasta rajaamalla. Cat S61:ssä tavanomaisen takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä.

Cat S61 on myös varustettu ilmanlaadun, kosteuden ja lämpötilan mittaamiseen pystyvillä sensoreilla sekä laserperustaisella 10 metriin asti yltävällä etäisyysmittarilla.

Merkittävä uudistus muussa tekniikassa Cat S61:ssä edeltäjään nähden on järjestelmäpiirin päivittyminen vanhasta Snapdragon 617:stä modernimpaan Snapdragon 630:een. Muita ominaisuuksia puhelimessa ovat 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä, 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys sekä Wi-Fi / Bluetooth 5.0 / NFC -yhteydet. Akun kapasiteetti on 4 500 milliampeerituntia ja se tukee nopeaa Quick Charge 4 -pikalatausta. Käyttöjärjestelmäversiona tulee olemaan Android 8.0 Oreo, ja puhelimelle luvataan myös päivitys seuraavana tulevaan Android P:hen.

Tuttuun Cat-puhelinten tapaan myös Cat S61:ssa on panostettu kestävyyteen. Puhelin on luokiteltu kestämään upotus 3 metrin syvyyteen 60 minuutin ajaksi, mukaan lukien suolaiseen veteen, ja kestämään pudotuksia 1,8 metrin korkeudelta MIL-STD-810G-määrittelyn mukaisesti.

Cat-puhelinten takana oleva Bullitt Group aikoo esitellä puhelinta ensi viikolla Barcelonassa järjestettävillä Mobile World Congress -messuilla.

Cat S61 on tulossa myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana 899 euron hintaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.