15 kertaa karkotettu maahanmuuttaja kaahasi 6-vuotiaan kriittiseen tilaan – äidiltä koskettava todistus oikeudessa

San Diegossa kuusivuotias poika Lennox Lake ajautui kriittiseen tilaan maahanmuuttajan aiheuttaman kolarin seurauksena. Kuljettaja, 38-vuotias meksikolainen, oli onnettomuuden hetkellä humalassa ja pakeni paikalta.

Onnettomuus tapahtui 6. toukokuuta. Lennox ja hänen vanhempansa olivat palaamassa Disneylandista. Nyt käydyssä oikeudenkäynnissä pojan äiti Ingrid Lake kertoi todistuksessaan, ettei kuusivuotias kaiketi koskaan palaa entiselleen. Lennoxin lähimuistissa on ongelmia.

– Hän ei ole henkisesti kuten ennen, Lake todisti.

– Hänellä (Lennox) lyö tyhjää. Hän lopettaa puhumasta kesken lauseen, vain tuijottaa, eikä muista mitään.

Lennox Lake loukkaantui onnettomuudessa pahoin. Hänellä todettiin muun muassa kallonmurtuma ja verenvuotoa nenästä ja korvista.

Syytetyllä 15 karkotusta USA:sta

Syytetty Meksikon kansalainen, joka on käännytetty Yhdysvalloista 15 kertaa viimeisen 15 vuoden aikana. Viimeisin karkotus tapahtui tammikuun 18. päivä.

Meksikolaiselle luettiin syytteet kolaripaikalta pakenemisesta, vakavan vamman tuottamisesta, päihtyneenä ajamisesta, vandalismista, pahoinpitelystä ja kortitta-ajosta. Mikäli hänet tuomitaan, häntä odottaa seitsemän vuoden ja kahdeksan kuukauden vankilatuomio.

Miehen asianajaja esittää meksikolaisen ystävän ajaneen autoa. Kyseinen henkilö on myös karkotuspäätöksen saanut maahanmuuttaja, ja asianajajan mukaan hän valehteli poliisille saadakseen syytesuojan.

– Hän (syytetty) väitti olleensa tappelussa tuona iltana ja hänen  työntekijänsä olisi ajanut puolestaan, kertoo yleinen apulaissyyttäjä Juliana Humphrey.

Syyttäjä Christopher Chandler toteaa, että tutkijoiden mukaan turvavyöjäljet todistavat Constantino Banda-Acostan ajaneen törmäyksen hetkellä.

Asiasta uutisoi Fox News.

Korjattu otsikkoa ja kirjoitusvirheitä jutusta kello 15.15.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja