Laihdutus jätti valtavan määrän ylimääräistä ihoa – nainen käytti 54 000 euroa leikkaukseen

2:50

Tanya Benedict, 35, laihtui puolet elopainostaan. Jäljelle jäi massiivinen määrä ihoa.

Tanya Benedict, 35, on nyt 54 000 euroa köyhempi – ja paljon onnellisempi! Aiemmin Benedict painoi käsittämättömät 175 kiloa ja eli sokeriherkuilla ja McDonaldIsin tuplajuustohampurilaisilla.

Lukuisten epäonnistuneiden laihdutusyritysten jälkeen Benedict sai lääkäriltään ruokahalua hillitsevää hormonia; samalla hänelle suunniteltiin hyvin rajoitettu, 500 kilokalorin päivädieetti. 

Benedict laihtui kahdessa vuodessa 58 kiloa. Tämän jälkeen laihtuminen kuitenkin hidastui, ja Benedict kärsi painonsa vuoksi kovista selkäkivuista. Hän päätti mennä lihavuusleikkaukseen vuonna 2013.

Päätös kannatti: Benedict laihtui 90-kiloiseksi. Pian edessä oli kuitenkin uusi ongelma, sillä laihtumisen seurauksena Benedictillä oli runsaasti ylimääräistä ihoa. Hänellä ei esimerkiksi ollut laihtumisen jäljiltä lainkaan rintoja: jäljellä olevat ”tyhjät pussit” hän asetteli A-kupin rinnoille tarkoitettuihin liiveihin.

Lopulta Benedict päätti hankkiutua ihosta eroon kirurgian avulla. Hän anoi lahjoittajilta apua ihovideon avulla (video yllä). Lopulta leikkaushaave toteutui, ja puolet elopainostaan laihduttanut nainen käytti 60 000 dollaria, siis noin 54 000 euroa, ihonpoistoleikkaukseen. Samalla ratkesi rintaongelma, sillä Benedictille muotoiltoon DD-kupin rinnat.

Kymmenvuotias indonesialainen Arya Permana on maailman painavin lapsi:

2:00

Lähde: Caters News

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja