Ystävät kertovat: Mick Jagger, 79, on mennyt kihloihin 36-vuotiaan Melanie-rakkaansa kanssa

Mick Jagger sydänleikkaukseen 0:47
Katso videolla, millainen tunnelma on ollut Rolling Stonesin keikalla.

Rolling Stones -tähti Mick Jaggerin puolison Melanie Hamrickin ystäväpiiri kertoo parin menneen kihloihin.

Rolling Stones -yhtyeestä tunnettu brittirokkari Mick Jagger, 79, on mennyt parin ystäväpiirin mukaan kihloihin pitkäaikaisen naisystävänsä Melanie Hamrickin, 36, kanssa, uutisoi Mirror

Spekulaatiot asiasta lähtivät liikkeelle jo kesäkuussa, kun Hamrickin vasemmasta nimettömästä bongattiin sormus. Tämä kuittasi vitsaillen sen olevan "epäkypsästi lupaussormus". 

Ystävien mukaan Hamrick, joka on entinen ballerina, olisi kuitenkin vahvistanut hiljattain parin menneen oikeasti kihloihin. Hamrick ja Jagger tapasivat vuonna 2014 ja heillä on yhteinen 6-vuotias lapsi Deveraux

– Melanie oli American Ballet Theatre -teatterissa ja kertoi ystävilleen olevansa kihloissa Mickin kanssa. Hän teki hyvin selväksi, että hänen sormuksensa on kihlasormus ja että hän on nyt Mickin morsian. Hänen perheensä ymmärtää myös hyvin paljon heidän olevan kihloissa ja ovat innoissaan, lähde kertoilee. 

Jagger on ollut naimisissa kerran, vuosien 1971 ja 1978 välillä Bianca Perez Mora Maciaksen kanssa. Parin avioeron jälkeen Jagger kosi seuraavaa rakastaan supermalli Jerry Hallia, jonka kanssa hän oli vuodesta 1977 vuoteen 1999. Pari meni epävirallisesti naimisiin Indonesian Balilla vuonna 1990.

Hamrickilla ja Jaggerilla ei lähteen mukaan ole toistaiseksi vielä hääsuunnitelmia. 

Jaggerilla on yhteensä kahdeksan lasta eri puolisoidensa kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat