Ulkomaalaisten deittailu kiinnostaa suomalaisia – nämä kansallisuudet vetoavat eniten

Nettideittipalvelu Eliittikumppani teki kyselyn sinkkujen suhtautumisesta eri maalaisiin ihmisiin sekä monikulttuurisiin parisuhteisiin. Minkä maalaisista naiset pitävät eniten? Entä miehet?

Tutkimukseen osallistui yli 200 sinkkua. Heistä jopa 44 prosenttia oli joskus seurustellut ulkomaalaisen kanssa.

Suomalaiset naiset pitävät..

Naisten suosikit menevät romaanisia kieliä puhuviin maihin - varsinkin ulkoiselta olemukseltaan. Viehättävimpinä naiset pitivät italialaisia, ranskalaisia ja espanjalaisia.

Ranskalaiset ovat tyylikkäimpiä italian pitäessä kakkossijaa. Sen sijaan espanjalaisten tyylikkyys ei miellyttänyt ollenkaan, vaan kolmanneksi tulivat britit.

Etelä-Euroopan vallitessa pintapuolta, kun olisi aika ryhtyä seurustelemaan, tällöin pärjäsivät pohjoisemmat maat. Kysyttäessä ”minkä maalaisen kanssa haluaisit seurustella?” naiset vastasivat TOP3:een Norjan, Ruotsin ja Britannian.

Suomalaiset miehet pitävät..

Suomalaismiesten suosikit poikkeavat hieman naisten suosikeista. Viehättävimpinä pidettiin venäläisiä, ruotsalaisia ja italialaisia.

Tyylikkäimpien TOP3 oli: Ranska, Venäjä, Ruotsi.

Suomalaiset miehet puolestaan haluaisivat seurustella ruotsalaisten, espanjalaisten tai virolaisten kanssa.

eliittikumppani

Juttua muokattu 30.7.2015 klo 15.39: Otsikkoa korjattu. Eliittikumppanin kyselyä ei voi yleistää koko väestöä kattavaksi tutkimukseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja