Mainos

Lähentää suhdetta? Vessa-asioista keskusteleminen kannattaa

Vessassa käynti on jokapäiväinen asia, mutta siitä kehdataan harvoin puhua avoimesti. Helpointa aiheesta keskusteleminen saattaa olla yhdessä kumppanin kanssa.

Pitäisikö käydä kakkakeskustelu? Kakkakeskustelulla tässä yhteydessä tarkoitetaan pariskunnan välillä tapahtuvaa avointa dialogia, jossa otetaan kantaa esimerkiksi omiin ja kumppanin vessa-aikoihin. Keskustelulla pyritään selvittämään, kuinka vessarytmi toimii, mitä toisen kannattaa odottaa asian suhteen ja kuinka päästä irti asiaan liittyvistä kiusallisuuden tunteista, kirjoittaa Thrillist-sivuston Jeremy Glass.

Kaikesta ei kuitenkaan tarvitse puhua. Tärkeintä on löytää kultainen keskitie, jossa molemmat voivat keskustella kiusaantumatta asiasta – syvempää analyysiä vessassa käynnistä ei siis tarvitse antaa toiselle.

Miksi tästä kannattaa keskustella?

Kaikissa suhteissa esiin tulee asioita, joista ei kehdata tai haluta puhua. Vessassa käymiseen liittyvät aiheet olisi kuitenkin hyvä pitää avoinna keskustelulle.

Vessa-asioista puhuminen voikin auttaa purkamaan jännitteitä suhteessa, ja jopa lähentämään parisuhdetta. Aiheesta, joka on ehkä luonnollisin asia, ei tulisi kiusaantua.

Miten lähestyä aihetta?

Asiasta ei kannata tehdä suurta numeroa. Keskustelun voi aloittaa ilmoittamalla olevansa menossa vessaan, vaikka tähän tapaan:

– Minun täytyy mennä nyt vessaan, joten sinne ei kannata ehkä pieneen hetkeen mennä. Siellä saattaa vähän haista.

Asiaan ei tule suhtautua liian tosissaan. Saatat huomata, että vessakeskustelu saattaa muuttaa suhdetta avoimemmaksi ja jopa purkaa erilaisia jännitteitä. Aluksi keskustelu saattaa tuntua oudolta, mutta pian siitä tulee täysin normaalia.

Keskustelun aloittamista ruokapöydässä kannattaa kuitenkin harkita kahdesti.

Ja muistathan pestä kädet vessakäynnin jälkeen! Katso oikeaoppiset pesuohjeet videolta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.