Lähde: Sebastian Vettel ja Fernando Alonso kilpailevat samasta F1-tallipaikasta – kohteena kohuauto

Italialaisen La Gazzetta dello Sportin tietojen mukaan F1-maailmanmestarit Sebastian Vettel ja Fernando Alonso kyttäävät tallipaikkaa samasta tallista.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Lehden mukaan sekä Vettel että Alonso ovat kääntäneet katseensa Racingin Pointiin päin.

Kaksikosta Vettel oli otsikoissa keväällä, kun Ferrari ilmoitti, että sen ja saksalaiskuskin tiet erkanevat kauden 2020 jälkeen. Alonso on puolestaan keskittynyt tuoreeltaan kestävyysautoluokkiin. Häntä on viety myös takaisin Renaultille.

Vielä tällä kaudella Racingin Pointia nimeä kantava ja tulevaisuudessa Aston Martinina tutuksi tulevan tallin yllä on kovaa kiinnostusta, sillä sen tämän kauden auto on sarjan todellinen musta hevonen. Racing Point herätti närää alkuvuoden talvitesteissä, kun paljastui, että Racing Point on käytännössä kopioinut Mercedeksen viime kauden mestaruusauton itselleen.

”Pinkki Mercedes” tuomittiin nopeasti sen pahimpien kilpailijoiden toimesta.

Mutta.

Racing Point toimi kuitenkin täysin laillisesti.

– He ottivat sääntökirjan käteen ja sanoivat, että ”katsotaan, mitä voimme tehdä”. Ja lopputulos oli pinkki Mercedes, ex-F1-kuski Pedro de la Rosa sanoi Racingin Pointin ratkaisusta Marca-lehdelle.

– Kuka tahansa muukin olisi voinut tehdä noin. Tiedän sen, että Mercedes on tarjonnut samaa ratkaisua muillekin, mutta kaikki muut ovat kieltäytyneet, koska he ajattelevat, että he pystyvät saavuttamaan maksimissaan vain kakkospaikan.

– Mutta toinen sija on sellainen, jonka moni ottaa mielellään vastaan tämän päivän F1-sarjassa, de La Rosa jatkoi ratkaisusta.

Pinkki Mercedes nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa viikonloppuna Itävallassa, jolloin ohjelmassa on kauden avauskisa.

Lue myös:

    Uusimmat