Travis Barkerin ex-puolisolta kovia väitteitä rumpalista ja Kim Kardashianista: "He yrittivät tavata Kimin siskon luona harrastaakseen seksiä"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Katso myös: Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Shanna Moakler latasi podcastissa täyslaidallisen sekä ex-puolisolleen Travis Barkerille että Kardashianeille.

Yhdysvaltalaismalli Shanna Moakler väittää Dumb Blonde -podcastin tuoreessa jaksossa, että osasyy hänen ja hänen ex-puolisonsa Blink-182-rumpali Travis Barkerin avioliiton kaatumiseen oli Travisin ja Kim Kardashianin aikeet harrastaa seksiä hänen selkänsä takana. Travis on nykyisin naimisissa Kimin siskon Kourtney Kardashianin kanssa. 

Shanna Moakler ja Travis Barker avioituivat vuonna 2004, ja heidän liittonsa kariutui vuonna 2008. Shanna kertoo podcast-haastattelussa, että hän ja Travis yrittivät työstää parisuhdettaan, kun anonyymi henkilö lähetti hänelle väitetysti Travisin ja Kimin välisiä tekstiviestejä. Shannan mukaan Travis ja Kim olivat tavanneet Kimin ollessa Travisin vaatebrändin mallina.

– He yrittivät tavata Kimin siskon luona harrastaakseen seksiä, Shanna täräyttää podcastissa.

Shanna näytti kertomansa mukaan väitetyt viestit Travisille. Tämä kuitenkin naisen mukaan poisti viestit.

Shanna kertoo myös soittaneensa Kimille väitetyn viestinvaihdon tiimoilta.

– Hän sanoi minulle: "En pidä valkoisista miehistä". Sanoin, että sinä panet ketä tahansa tullaksesi kuuluisaksi. Travis ja minä emme koskaan toipuneet siitä. Tunsin itseni tyhmäksi, Shanna kertoo. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Travisin ja Kimin välillä on kerrottu menneisyydessä olleen jotain. Travis on kieltänyt hänen ja Kimin välillä tapahtuneen koskaan mitään fyysistä. Hän kertoi Us Weeklyn mukaan vuonna 2015 julkaistussa elämäkerrassaan, että hän ja Kim olivat tavanneet ainoastaan lounastamisen merkeissä.

"Minun ei tarvitse tykätä siitä v*tun perheestä"

Shanna nousi otsikoihin vuonna 2021, kun hänen ja Travisin lapset Landon, 20, ja Alabama, 18, kertoivat sosiaalisessa mediassa, ettei heidän äitinsä ole juurikaan heidän elämässään. Shanna sanoo podcastissa hänestä tuntuvan, että vieraantuminen Landonista ja Alabamasta alkoi, kun Travis alkoi tapailla Kourtney Kardashiania.

– Sitä paskaa kerrottiin mediassa, hän sanoo kutsuen Kardashianin perhettä mediakoneistoksi.

Shanna tuli kertomansa mukaan kiusatuksi ja ryöpytetyksi tapahtumien johdosta. Hän kutsuu Kardashianeja vastenmielisiksi ja sanoo, ettei koskaan halua tuntea kyseistä perhettä.

– Olen kyllästynyt siihen, että ihmiset heittävät minulle paskaa. Minun ei tarvitse tykätä siitä v*tun perheestä. En pelkää heitä enkä pidä heistä.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker kihlautuivat vuonna 2021 ja avioituivat vuonna 2022. Parin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi hiljattain.

Lue myös:

    Uusimmat