Travis Barker paljastaa, mikä sai hänet alun perin lähentymään vaimonsa Kourtney Kardashianin kanssa

Blink-182:n rumpalia Travis Barkeria ja hänen vaimoaan Kourtney Kardashiania yhdistää erityisesti rakkaus hyvinvointiin. 

Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker, 48, kertoi Peoplelle, miten hänestä ja hänen vaimostaan Kourtney Kardashianista, 45, alun perin tuli niin läheisiä.

Heidät yhdisti rakkaus kuntoiluun ja hyvinvointiin. 

– Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi olimme niin läheisiä. Treenasimme aina yhdessä ja juoksimme yhdessä ennen kuin meillä oli koskaan suhdetta. Olimme aina treenikavereita. Siitä kaikki alkoi, Barker kertoi Peoplelle. 

Liikunta on edelleen läsnä rumpalin elämässä, ja Barker järjestää Run Travis Run -juoksutapahtuman 6. heinäkuuta Los Angelesissa ja 21. heinäkuuta Queensissa, New Yorkissa. Tapahtuma on saanut inspiraationsa vuoden 1994 Forrest Gump -elokuvasta, ja sen tavoitteena on rohkaista ihmisiä liikkumaan aktiivisesti ja olemaan pelkäämättä esimerkiksi viiden kilometrin juoksua tai yksinkertaisesti ulkoilua.

Saatuaan marraskuussa 2023 Kardashianin kanssa Rocky-pojan, Barker korostaa, että fyysisesti ja henkisesti terveenä pysyminen on tärkeää molemmille vanhemmille.

– Harrastamme pilatesta yhdessä ja varaamme joka päivä puoli tuntia tai tunnin aikaa ulkoiluun, Barker kertoi. 

Muusikko aloittaa päivänsä 30 minuutin kävelyllä ja kuuntelee samalla äänikirjaa tai podcastia. Hän tekee samoin iltaisin ja keikkojen jälkeen, jotta rauhoittuisi ja saisi nukuttua paremmin. 

Barker pitää tärkeänä myös oikein syömistä. Hän sanoo, että Kardashian syö vegaanisesti noin 75 prosenttia ajasta. Vegaanista ruokavaliota Barker kertoo noudattavansa mielellään myös itse. 

– Hän on ollut loistava. On mahtavaa olla jonkun kanssa, joka rakastaa yhtä paljon hyvinvointia, Barker totesi. 

Kardashianilla on eksänsä mediapersoona Scott Disickin kanssa pojat Mason Dash, 13, ja Reign Aston, 8, sekä tytär Penelope Scotland, 10. Barker on jo isä kolmelle lapselle: Landonille, 19, Alabamalle, 17, ja Atianalle, 24, joka on Barkerin tytärpuoli.

Pariskunta meni naimisiin intiimissä hääseremoniassa Portofinossa, Italiassa, toukokuussa 2022.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat