Lähde: NHL-supertähdellä koronavirustartunta – rapakon takaa lisää huolestuttavia uutisia

Jääkiekkoliiga NHL:n suurimpien tähtien joukkoon kuuluvalla Auston Matthewsilla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertoo Toronto Sun.

Matthews antoi positiivisen näytteen ennen paluutaan Torontoon, jossa hänen piti liittyä NHL-seuran Maple Leafsin harjoitteluvahvuuteen.

Sunin mukaan Matthews on vetäytynyt karanteeniin kotonaan Arizonassa. Tällä hetkellä on epävarmaa, että pystyykö hän matkaamaan Maple Leafsin harjoitusleirille, jonka on määrä alkaa 10. heinäkuuta.

22-vuotias Matthews tuli tutuksi suomalaisille kiekkoseuraajille keväällä 2016, kun hän ja Patrik Laine olivat ehdolla NHL-varaustilaisuuden ykkösnimeksi. Lopulta kyseisen kunnia meni Matthewsille, kun Maple Leafs valitsi hänet ykkösvuorolla.

Matthewsin koronavirustartunta luo lisää tummia pilviä NHL:n ylle. Perjantaina TSN:n NHL-sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie kertoi, että kärkiseura Tampa Bay Lightning painii koronatartuntojen keskellä. McKenzie paljasti, että kolme Lightningin pelaajaa ja kaksi seuran työntekijää ovat antaneet positiivisen koronanäytteen. Tartuntojen myötä Lightning on keskeyttänyt joukkueharjoitukset.

NHL:n on tarkoitus palata kehiin heinä-elokuun korvilla. Tuolloin yhteensä 24 seuran on tarkoitus osallistua pudotuspeleihin. Tätä ennen ohjelmassa ovat harjoitusleirit.

NHL on ollut tauolla maaliskuun puolesta välistä lähtien koronaviruspandemian takia.

Lue myös:

    Uusimmat