Lähde: Liverpoolin hyökkäykselle merkittävä menetys Barcelona-ottelun alla – Jürgen Klopp uskoo joukkueensa joutuvan Camp Noulla "kärsimään"

Liverpool kohtaa keskiviikkoiltana Mestarien liigan välierien avausosassa Camp Noulla Barcelonan. Päävalmentaja Jürgen Klopp uskoo joukkueen saavan mahdollisuutensa, mutta joutuvan myös "kärsimään".

Valioliigan mestaruustaistelua käyvä Liverpool kärsii muutaman avainpelaajan loukkaantumisesta, mutta saa myös kaksi pitkäaikaista loukkaantunutta takaisin kokoonpanoon. 

Espanjalaisen radiokanava Cadena Serin mukaan hyökkääjä Roberto Firmino ei ole läpäissyt lääkärintarkastusta keskiviikkona, eikä olisi näin ollen pelikunnossa.

Viikonlopun Huddersfield-ottelun päävamman vuoksi välistä jättäneen Fabinhon pelikunto on toistaiseksi kysymysmerkki.

Alex Oxlade-Chamberlain ja Joe Gomez ovat molemmat toipuneet pelikuntoon välieriä varten ja tarjoavat vaihtoehtoja Kloppille.

– Ottelusta tulee erittäin vaikea, mutta en voisi olla enempää innostuneempi tästä mahdollisuudesta, Klopp sanoi ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa BBC:n mukaan.

– Tulemmeko olemaan täydellisiä? Se ei ole mahdollista. Tulemmeko tekemään virheitä? Kyllä. Tulemmeko kärsimään? Kyllä. Sataprosenttisen varmasti, Klopp povasi.

Klopp uskoo joukkueensa saavan mahdollisuuksia ja toivoi, että se pystyy myös käyttämään ne.

Liverpool on voittanut kaikki kilpailut huomioiden kymmennen ottelua peräkkäin. Tällä kaudella se on myös päästänyt maalin jokaisessa Mestarien liigan vierasottelussa.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Barcelona – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat