Lähde: Ferrari aikoo räväyttää uudella F1-autollaan – paketti uusiksi niin sisältä kuin ulkoapäin

2:07
Video: Ferrarin vauhdin romahdusta käsiteltiin C Moren F1-studiossa marraskuun lopussa

Formu1a.uno-sivuston mukaan Ferrari aikoo pistää F1-pakettinsa uusiksi monella eri tapaa. Sen lisäksi, että auton sisälle ollaan tuomassa merkittäviä uudistuksia, Ferrarin ulkokuoreen on tulossa uusia vivahteita.

Ferrari valmistautuu uuteen F1-kauteen kahden eri julkistustilaisuuden kautta. Ensimmäinen näistä on luvassa perjantaina 26. helmikuuta, jolloin tapahtuma keskittyy kuljettajiin. Ferrari esittelee tilaisuudessa uuden värväyksensä Carlos Sainzin, joka siirtyi talliin McLarenilta.

Sen sijaan italialaistallin uusi auto SF21 tuodaan julki vasta 10. maaliskuuta Bahrainissa.

Formu1a.uno-sivuston mukaan Ferrari ei ole menossa uusiksi pelkästään auton sisäpuolelta, vaan myös ulkoapäin.

Sivusto viittaa raportissaan siihen, miten Ferrari tuo niin itselleen kuin asiakastalleilleen uudet moottorit. Sen lisäksi italialaistalli ottaa käyttöön parannellun vaihdelaatikon ja uudistetun jousituksen.

Tämän lisäksi auton väritys on menossa uuteen uskoon.

– SF90:n (Ferrarin vuoden 2019 auto) kyseenalaisen oranssipunaisen ja perinteikkäämmän SF1000:n (2020 auto) jälkeen SF21:ssä on kaksinkertainen sävy. Väri muuttuu alhaalta ylöspäin edetessä vaaleammasta tummemmaksi – lähelle sitä, mitä se oli viime vuonna Mugellon GP:ssä, sivuston toimittaja Giuliano Duchessa kirjoittaa.

Duchessa viittaa Ferrarin viime kauden erityislaatuiseen juhlaväritykseen, jota se käytti tallin 1000. F1-osakilpailussa Italian Mugellossa. Tuolloin väritys oli selvästi normaalista tummemman punainen.

Ferrarin uusi auto tuodaan julki paria päivää ennen kuin F1:n viralliset talvitestit alkavat Bahrainissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja