Lady Gaga voi olla seuraava Harley Quinn – Joker 2 on tekeillä

Lady Gaga lauloi Yhdysvaltain kansallislaulun Joe Bidenin virkaanastujaisissa – katso upea esitys videolta 2:04
Lady Gaga lauloi Yhdysvaltain kansallislaulun Joe Bidenin virkaanastujaisissa – katso upea esitys videolta

Palkittu menestyselokuva Joker saa jatkoa.

Vuoden 2019 Joker-elokuvassa näytellyt Joaquin Phoenix  saa mahdollisesti jatko-osassa rinnalleen poptähti-näyttelijä Lady Gagan. Jokerin toisesta osasta povataan kaiken lisäksi musikaalia.

Jos ohjaaja-käsikirjoittaja Todd Phillips ja Lady Gaga pääsevät sopimukseen, niin Gaga esittää Harley Quinnia.

Joker on Oscar-palkittu Warner Brosin hittielokuva, joka on Batmanin vihollisesta, Jokerista, kertova psykologinen jännityselokuva.

Phillips on tehnyt kakkososan käsikirjoitusta jo jonkin aikaa yhdessä käsikirjoittaja Scott Silverin kanssa ja käsikirjoitus on vihdoin näytetty studiolle. Myös ensimmäisen Jokerin Phillips ja Silver käsikirjoittivat yhdessä.

Uuden projektin nimi on Phillipsin Instagram-päivityksen paljastuksen mukaan Joker: Folie à Deux. Nimi tarkoittaa ”hulluutta kahdelle”, joten oletettavasti sillä viitataan kahteen samankaltaiseen mielenterveyshäiriöön.

Kuvakarusellia voit selata oikeassa reunassa olevasta nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Phillipsin sosiaalisen median päivityksessä Phoenix lukee tupakka suussa uutta käsikirjoitusta, mutta lähteiden mukaan näyttelijän kanssa ei ole vielä tehty sopimusta.

Jokerin hahmon yksityiskohdat pidetään tietysti vielä salassa, mutta hänet tunnetaan väkivaltaisesta suhteestaan Harley Quinnin kanssa.

Phillips on aiemmin tuottanut  A Star is Born -elokuvan, jota tähdittivät Jokerin ykkösosan tuottaja Bradley Cooper  ja Lady Gaga.

Lue myös:

    Uusimmat