Lady Gaga söpöili uuden poikaystävänsä kanssa – ilmoitti parisuhteesta hempeällä kuvalla

Lady Gaga puhui hänen ja Bradley Cooperin Oscar-esiintymisestä 1:17
Lady Gaga kommentoi hänen ja Bradley Cooperin tunteikasta esiintymistä Oscar-gaalassa

Lady Gaga nähtiin Super Bowl -ottelussa komeassa miesseurassa. Sunnuntaina poptähti julkisti Instagramissa seurustelevansa.

Poptähti Lady Gaga vietti Instagram-päivityksensä perusteella Super Bowl -viikonloppua Miamissa lokoisissa ja hempeissä tunnelmissa.

33-vuotias tähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa jahdilla yhdessä uuden miesystävänsä kanssa. Samalla hän vahvisti seurustelevansa komistuksen kanssa.

– Meillä oli niin hauskaa Miamissa. Rakkautta kaikille teille pikkuhirviöille ja faneille, olette parhaita, hän kirjoitti.

People-lehden mukaan kaksikko oli nähty viikonlopun aikana yhdessä Miamissa pelatun Super Bowl -ottelun yhteydessä.

Lehden tietojen mukaan Lady Gagan uusi kumppani ja Instagram-kuvassa nähty mies on nimeltään Michael Polansky, joka työskentelee San Franciscossa toimivan Parker Groupin toimitusjohtajana.

Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, purki kihlauksensa Christian Carinon kanssa viime vuonna. Pari ehti olla kihloissa vain muutaman kuukauden.

– Se ei vain toiminut. Parisuhteet päättyvät joskus. Siihen ei liity sen suurempaa draamaa, lähipiiristä kerrottiin tuolloin Peoplelle.

Eron jälkeen huhuttiin, että Gagalla olisi romanssi A Star Is Born -elokuvan vastanäyttelijänsä Bradley Cooperin kanssa. Huhuja ei hillinnyt ainakaan se, että kaksikko esitti viime vuoden Oscar-gaalassa tunteikkaasti elokuvan tunnuskappaleen Shallow ja myös Cooper erosi puolisostaan hieman myöhemmin.

Loppukesästä Gagan spekuloitiin sen sijaan tapailevan ääniteknikkoaan Dan Hortonia, jonka kanssa hän on työskennellyt vuodesta 2018 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat