Lady Gaga poistaa hittibiisinsä – pyytää anteeksi seksikohun keskelle joutuneen laulajan kanssa työskentelyä

Lady Gaga aikoo poistaa Do What U Want -kappaleensa suoratoistopalveluista.

Pop-tähti Lady Gaga on pyytänyt anteeksi työskentelyään seksikohun keskellä pitkään olleen R. Kellyn kanssa. Gagan anteeksipyyntö tuli sen jälkeen, kun Lifetime-kanava esitti Surviving R. Kelly -dokumentin, jossa käytiin läpi lukuisia R. Kellya kohtaan esitettyjä syytöksiä ja laulajan uhrien tarinoita.

A Star Is Born -elokuvassa hurmannut Gaga teki yhteistyötä R. Kellyn kanssa vuonna 2013 julkaistulla Do What U Want -kappaleella. Kappale oli singlelohkaisu samana vuonna ilmestyneeltä ARTPOP-levyltä, Gaga ja Kelly esittivät kappaleen yhdessä Saturday Night Live -ohjelmassa ja American Music Awards -gaalassa.

– Tuen näitä naisia tuhat prosenttisesti. Uskon heitä, tiedän, että he kärsivät ja olen vahvasti sitä mieltä, että heidän äänensä pitäisi kuulua ja heidät tulee ottaa vakavasti. Kuulemani syytökset R. Kellysta ovat kammottavia ja niitä on mahdoton puolustaa, Lady Gaga aloittaa Twitter-tilillään julkaistun lausunnon.

Gagan mukaan hän teki kappaleen tuntiessaan oman olonsa synkäksi ja otti R. Kellyn mukaan provosoidakseen. R. Kellya on syytetty pitkän uransa aikana lukuisia kertoja seksuaalisesta väkivallasta tai hyväksikäytöstä jo ennen, kuin Gaga teki tämän kanssa yhteistyötä. A Star Is Born -tähti on itse joutunut seksuaalisen väkivallan uhriksi ja tuo tämän esiin myös lausunnossaan.

– Jos voisin mennä takaisin ajassa ja puhua nuoremmalle itselleni, kehottaisin häntä käymään läpi terapian, minkä olen myöhemmällä iällä tehnyt, jotta nuorempi minä voisi ymmärtää hämmentävää, traumaattista tilaa, jossa olin.

Laulaja toteaa lausunnossa, että jos terapia ei olisi onnistunut, olisi hänen pitänyt käsitellä traumaa jollain muulla tavalla, kuten puhumalla asiasta lähimmäistensä kanssa. Gaga myöntää, että takaisin ei ole menemistä.

– En voi palata ajassa taakse päin, mutta voin mennä eteen päin ja jatkaa naisten, miesten ja kaikkien seksuaali-identiteettien jäsenten ja kaikkien rotujen jäsenten, jotka ovat joutuneet seksuaalisen väkivallan uhreiksi, tukemista, Gaga kirjoittaa.

Bad Romance -hitistä tunnettu laulaja painottaa, että on puhunut seksuaalisesta väkivallasta uransa aikana useaan otteeseen. Gaga sanoo tehneensä lausunnon selventääkseen faneille kantaansa, eikä keksiäkseen tekosyitä.

– Aion poistaa kappaleen iTunesista ja muista suoratoistopalveluista, enkä tule työskentelemään hänen kanssaan enää koskaan. Olen pahoillani sekä huonosta arviointikyvystäni, ja että en avannut suutani aiemmin, Gaga päätti lausuntonsa.

Lähde: Pitchfork

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja