New Yorkissa sijaitseva teatteri evakuoitiin kesken R. Kelly -dokumentin – soittaja uhkasi joukkomurhalla

Elokuvateatteri evakuoitiin kesken R. Kellyn seksirikoksia käsittelevän dokumentin.

New Yorkin keskustassa sijaitseva NeueHouse-teatteri jouduttiin evakuoimaan kesken R. Kellya käsittelevän Lifetime-kanavan dokumentin Surviving R. Kelly. Teatterinjohtajan kerrotaan tehneen evakuointipäätöksen sen jälkeen, kun tuntematon henkilö oli soittanut uhkailevan puhelun teatteriin.

Soittaja oli vaatinut näytöksen keskeyttämistä, tai muuten teatterin yleisössä oleva henkilö alkaa tulittaa yleisöä aseella.

– Televisiokanava joutui evakuoimaan rakennuksen varatoimena. Paneelin, vieraiden ja työntekijöiden turvallisuus on todella tärkeää Lifetimelle, Lifetime-kanava tiedotti.

CNN-uutissivuston mukaan uhka todettiin myöhemmin vääräksi hälytykseksi. 

– Seurasimme turvaprotokolaa New Yorkin poliisin avustuksella ja päätimme siirtää tapahtumaa. Seisomme niiden luovien naisten takana, jotka päättivät kertoa heidän sankarilliset tarinansa, teatterin tiedottaja kommentoi CNN:lle.

Lifetime-kanavan dokumentti käsittelee kohuissa ryvettynyttä pop-tähti R. Kellya, jota on syytetty muun muassa seksuaalisesta ja henkisestä väkivallasta useiden naisien toimesta. Dokumentin on kerrottu tuovan esiin lisää syytöksiä.

Kellyn on väitetty alistaneen lukuisia naisia ja tyttöjä seksiorjikseen. Laulaja on kieltänyt kaikki syytteet useaan otteeseen, eikä häntä ole tuomittu oikeudessa.

Evakuoidussa teatterissa oli paikalla myös dokumentissa nähtäviä naisia, jotka kertovat elokuvassa kokemuksiaan Kellysta. Elokuvan tuottaja Dream Hampton kutsui uhkailua epätoivoiseksi yritykseksi estää tarinoiden tulo julkisuuteen. Tuottajan mukaan jokaisella dokumentissa nähtävällä naisella on kerrottavansa R. Kellyn manipuloitavaksi ja hyväksikäytettäväksi joutumisesta.

– Nämä tarinansa kertovat naiset ovat viattomia uhreja. He laittoivat elämänsä näytille vapaaehtoisesti – he eivät ansaitse tällaista häirintää, paikalla ollut aktivisti Tarana Burke kommentoi CNN:lle.

Teatteriesityksen keskeytyksestä huolimatta Surviving R. Kelly -dokumentti on tarkoitus esittää Lifetime-kanavalla tammikuussa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja