Lääkärin urasta haaveileville näytettiin video keisarileikkauksesta – ilmeet kertovat kaiken

Lääkärin urasta haaveileville teineille näytettiin video keisarileikkauksesta – ilmeet kertovat kaiken 0:48
Lääkärin urasta haaveilevat teinit saivat nähdä yliopistolla hieman liikaa...

Keisarileikkausvideota seuraavien teinien ilmeet kertoivat kaiken.

Lääkärin urasta haaveilevat oppilaat saivat nähdä yliopistolla hieman liikaa. Dublinilainen Royal College of Surgeons näytti teini-ikäisille vierailleen videon keisarileikkauksesta. Katsontatilanteessa kuvattu klippi oppilaiden ilmeistä kertonee, miten hyvin "opetus" onnistui… Katso tilanne yllä olevalta videolta.

Oppilaitos kertoi Storyfulille, että oppilaat ovat 15–16-vuotiaita. Klippi näytettiin osana projektia, jossa 250 oppilasta saa mahdollisuuden saada tosielämän kokemusta ja myös oppia yliopiston asiantuntijoilta.

"Itse melkein pyörryin omassa leikkauksessani"

RCSI Student Life jakoi videon somessa; oppilaitos kuvaili nuorten olleen "stressaantuneita". TikTokissa klippi on kerännyt yli 24 miljoonaa katsojaa. 

Moni katsoja samaistui videon esittelemiin tuntemuksiin.

– Itse katsoin live-keisarileikkauksen sen jälkeen, kun minulle juuri oli tehty sellainen. Pyörryin, kun tajusin, mitä minullekin oli tapahtunut, yksi kommentoija sanoo.

Muitakin pyörtyneitä löytyi kommentoijista. Osa synnyttäneistä kertoi voineensa keisarileikkauksen aikana tuntea, miten lääkäri siirtelee elimiä.

– Itse melkein pyörryin omassa leikkauksessani, kun vahingossa näin lampun pinnasta heijastuksen avatusta kehostani. Se oli hirvittävää, toinen kommentoija kertoo.

– Isäni otti kuvia äidin keisarileikkauksesta ja näin ne kymmenenvuotiaana. Sain traumoja, kolmas sanoo.

– Olen syntynyt keisarileikkauksella. En tiedä, mitä mieltä olen tästä, neljäs myöntää.

Katso myös: Video, joka on sulattanut äidinrakkaudellaan miljoonien ihmisten sydämet: simpanssiäidin ja poikasen ensikohtaaminen

Video, joka on sulattanut äidinrakkaudellaan miljoonien ihmisten sydämet: simpanssiäidin ja poikasen ensikohtaaminen 1:28
Simpanssiäiti ja tämän poikanen kohtasivat ensimmäisen kerran vaikean keisarileikkauksen jälkeen.

Lähde: Reuters/ rcsi_studentlife via Storyful, TikTok/rcsi_studentlife

Lue myös:

    Uusimmat