L'Equipe väläyttää Cristiano Ronaldon megasiirtoa – portugalilaistähti hämmensi pakkaa viestillään

0:54
Cristiano Ronaldo näyttää videolla maalinteon mallia Mestarien liigassa.

Juventus saattaa yrittää vaihtaa Cristiano Ronaldon PSG-hyökkääjä Mauro Icardiin, kirjoittaa arvostettu ranskalaislehti L'Equipe.

Juventusta vuodesta 2018 lähtien edustaneen Ronaldon, 36, tulevaisuudella on spekuloitu viime ajat. Todennäköisimpänä on pidetty portugalilaisen jatkamista Juvessa, mutta L'Equipe esittää nyt, että kyseeseen voisi tulla vaihtokauppa PSG:n argentiinalaishyökkääjä Mauro Icardin, 28, kanssa.

Icardi on pelannut PSG:ssä vuodesta 2019 lähtien, mutta argentiinalainen on ajautunut pariisilaisjätissä sivuraiteelle eikä raportoidusti kuulu enää seuran suunnitelmiin.

Icardi pelasi aiemmin vuosia Italiassa Interissä ja sitä ennen Sampdoriassa 2012–13. Hän voitti Serie A:n maalikuninkuuden kausina 2014–15 ja 2017–18.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on ranskalaisraporttien mukaan jo tavannut Icardin edustajat.

Ronaldo itse hämmensi pakettia sunnuntaina sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi kuvan Rolls-Roycen vierellä ja kirjoitti kryptisesti, että on "päätöksen päivä".

Portugalilaistykki ei tarkentanut, mihin päätökseen hän viittaa, mutta tietää varmasti varsin hyvin spekulaatiot jatkostaan.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja