Mainos

Kysely paljastaa: Sinkkunaiset ovat onnellisempia kuin sinkkumiehet – parisuhde vaatii liikaa töitä

Kyselyn mukaan naiset ovat onnellisempia sinkkuina kuin miehet. Tämä saattaa johtua siitä, että parisuhde vaatii heiltä enemmän kuin miehiltä.

Kuluttajakyselyihin erikoistunut Mintel teetti kyselyn, jonka mukaan 61 prosenttia sinkkunaisista on onnellisia sinkkuina. Sinkkumiehistä vain 49 prosenttia pystyi sanomaan samaa.

Tulosten mukaan 75 prosenttia sinkkunaisista ei ole aktiivisesti etsinyt parisuhdetta viimeisen vuoden aikana, miehistä samaa sanoi 65 prosenttia. 

Essexin ylopiston professori Emily Grundyn mielestä tulokset johtuvat siitä, että naiset joutuvat rehkimään emotionaalisesti parisuhteeseen ryhtyessään.

– On olemassa todisteita siitä, että naiset käyttävät kodin askareisiin enemmän aikaa kuin miehet, ja luulen, että he tekevät myös enemmän henkistä työtä – joten he tekevät enemmän kotitöitä, ja ruoanlaittoa ja sellaista, sekä vielä lisäksi enemmän tunneperäistä raadantaa, Grundy kertoi The Telegraphille.

Se voikin olla naiselle todella kuluttavaa.

Sinkkunaisten onnellisuuteen voi vaikuttaa sekin, että sinkkuuteen suhtaudutaan nykyään positiivisemmin kuin aiemmin. Enää sinkkunainen ei ole epätoivoinen vanha piika, vaan itsenäinen ja vahva nainen, jonka elämän päätavoite ei ole mennä naimisiin.

Grundyn mukaan naiset ovat siitäkin syystä onnellisempia sinkkuja kuin miehet, että naiset ovat yleensä parempia sosiaalisessa elämässään, ystävien kanssa, mutta myös parempia huolehtimaan mielenterveydestään.

Miehille kumppani on joku, jolle voi uskoutua, mutta naiset eivät tarvitse miestä siihen. Naisilla on yleensä luotettavia ystäviä, joille uskoutua.

Lähteet: Telegraph, Metro

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.