Kysely: Oletko käyttänyt plastiikkakirurgiaa? Vastaa ja voita hiustuotepaketti!

Oletko muokannut ulkonäköäsi plastiikkakirurgin vastaanotolla? Vastanneiden kesken arvotaan Schwarzkopfin hiustuotepaketti.

Millaisia toimenpiteitä sinulle on tehty? Oletko esimerkiksi ottanut silikonit tai täytettä kasvoihin tai käynyt rasvaimussa tai silmäluomileikkauksessa?

Minkä ikäisenä toimenpide tehtiin? Miksi halusit muokata ulkonäköäsi? Oliko jokin asia häirinnyt sinua jo pidempään, vai tarvittiinko operaatiota esimerkiksi onnettomuudesta tai sairaudesta johtuen?

Millainen kokemus oli? Sujuiko toimenpide hyvin? Oliko toipuminen kivuliasta vai helppoa?

Olitko tyytyväinen lopputulokseen? Huomasivatko muut ihmiset muutoksen ja jos, niin miten he reagoivat? Muuttuiko oma elämäsi tai itsetuntosi jotenkin uudistuneen ulkonäön myötä?

Vastanneiden kesken arvotaan Schwarzkopfin BC EXCELLIUM -hoitosarjan tuotepaketti. BC EXCELLIUM on kokonaisvaltainen hoito- ja viimeistelysarja, joka palvelee aikuisen hiuksen tarpeita sekä jokaista hiustyyppiä.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

BC EXCELLIUM Tuuheuttava Shampoo
BC EXCELLIUM Tuuheuttava muotovaahto
BC EXCELLIUM Tuuheuttava hoitosuihke
BC EXCELLIUM Silverwhite terässuihke
BC EXCELLIUM Silottava muotoiluneste

Paketin arvo on noin 100 euroa. Kysely on päättynyt.

Vastauksia voidaan julkaista nimettöminä tai nimimerkillä Studio55.fi-verkkosivustolla. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja mahdollista toimittajan yhteydenottoa varten.

säännöt

Lue myös:

    Uusimmat