Kynsisalongin omistaja kuoli yrittäessään estää asiakasta pakenemasta: "Hän ajoi vaimoni yli 35 dollarin takia"

Kynsisalongin omistaja kuoli, kun hän yritti estää maksamatta jättänyttä asiakasta pakenemasta. Pakeneva naisasiakas ajoi omistajan yli ja tämä kuoli saamiinsa vammoihin. 

Kynsisalongin omistajalle Nhu ”Annie” Ngoc Quynh Ngyenille työ oli koko elämä. Niinpä hän ryntäsi asiakkaan peräään, kun tämä yritti livistää maksamatta 35 dollarin manikyyriään.

Nyt Las Vegasin viranomaiset tutkivat naisen kuolemaa.

51-vuotias Nguyen oli aikoinaan tullut Yhdysvaltoihin pakolaisena Vietnamista. Hänen tyttärensä ovat kasvaneet Yhdysvalloissa.

Viranomaisten mukaan Nguyen tapettiin 29. joulukuuta the Las Vegas Stripin lähellä sijaitsevan kynsisalonkinsa ulkopuolella, kun hän yritti estää asiakasta pakenemasta. Toistaiseksi tuntematon naisasiakas osui Nguyeniin varastetulla autolla ja ajoi pois. Hän on edelleen pakosalla.

Clark Countyn kuolemansyytutkijan toimistosta kerrottiin the Las Vegas Review-Journal -sivustolle, että nainen kuoli saamiinsa vammoihin. Kuoleman syyksi todettiin tappo.

"Vaimoni yritti pysäyttää hänet"

Tapaus sattui lauantai-iltapäivällä 29. joulukuuta sen jälkeen, kun epäillylle oli tehty manikyyri Nguyenin Crystal Nails and Spa -salongissa. Nguyen pyöritti liikettä yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Sonny Chungin kanssa. Chung kertoo The Review Journal -sivustolle, että nainen yritti ensin maksaa luottokortilla, mutta kortti ei toiminutkaan monista yrityksistä huolimatta.

Chungin mukaan nainen kertoi Nguyenille, että hän hakisi rahat autostaan. Pariskunta seurasi naista pihalle, tulivat lähelle autoa ja yrittivät kiinnittää ajajan huomion.

– Vaimoni juoksi ulos ja yritti pysäyttää hänet. Silloin auto vyöryi eteenpäin, Chung kertoo the Review Journal -lehdelle.

Poliisin mukaan kuski osui Nguyeniin ja veti tätä perässään ennen kuin pakeni parkkipaikalta. Silminnäkijät kertoivat The Fox 5 Vegas -sivustolle, että tilanne oli ohi sekunneissa.

– Yritin pidätellä autoa, mutta en ole mikään Supermies, Chung kertoi the Review-Journal -sivustolle.

– Hän pakeni 35 dollarin takia ja tappoi vaimoni – ajoi vaimoni yli 35 dollarin takia.

”Velvollisuudentuntoinen äiti” ja "työmyyrä"

GoFundME-nettirahoitussivu on perustettu, jotta perhe pystyy hoitamaan hautajaiskustannukset. Sivustolla naista kuvaillaan ”oikeaksi työmyyräksi” ja ”velvollisuudentuntoiseksi äidiksi, joka asetti lapsensa aina kaiken muun edelle”. Sivuston mukaan Nguyen kulki työn vuoksi ympäri Yhdysvaltoja. Hänen kerrotaan tehneen usein 12-tuntisia työpäiviä seitsemänä päivän viikossa, jotta hänen tyttärensä pääsisivät korkeakouluun. Nguyen auttoi taloudellisesti myös äitiään, sisaruksiaan ja lapsenlapsiaan.

– Hän työskenteli lakkaamatta, jotta heillä olisi elämässä paremmat mahdollisuudet, sivustolla kerrotaan.

Naisen sanotaan jättäneen aterioitakin syömättä, jotta hänen perheensä ei tarvitsisi työskennellä niin kovasti kuin hän.

Auto oli ilmoitettu kadonneeksi

Las Vegasin metropolialueen poliisilaitoksen komisario Ray Spencer kertoi Review-Journalille, että turma-auto oli vuokrattu musta Chevrolet Camaro. Se oltiin raportoitu kadonneeksi kolme viikkoa sitten. Viranomaiset löysivät hylätyn auton läheiseltä asuinalueelta tunteja yliajon jälkeen.

– Emme usko, että auton alun perin vuokrannut henkilö on epäilty, Spence kertoi the Review-Journal-sivustolle.

Washington Post -sivuston mukaan poliisi tutkii edelleen Nguyenin kuolemaa. Keskiviikkoon mennessä ei ollut uutta kerrottavaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja