Kymmenet tuhannet ihmiset syöksyivät rannalle Englannin etelärannikolla: Viranomaiset joutuivat ottamaan kovat keinot käyttöön – "Olkaa kilttejä, älkää tulko"

Ihmiset uhmaavat kieltoa pysyä pois rannoilta Bournemouthissa ja muualla Englannin etelärannikolla. Viranomaiset ovat puuttuneet asiaan.

Bournemouthissa sattui suuri välikohtaus, kun kymmenet tuhannet ihmiset eivät kuunnelleet viranomaisten pyyntöjä pysyä pois rannalta ja isoista joukoista Bournemouthissa ja muualla Dorsetin rannikolla, kertoo The Guardian.

Viranomaisille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin reagoida hätätilanteen tapaisesti ja hajottaa suuret väkijoukot rannoilta. Viranomaiset joutuivat käyttämään vartijoita apunaan.

Britannian parlamentin jäsen Tobias Ellwood kertoo tilanteen olleen niin huolestuttava, että hallituksen oli autettava viranomaisia.

– Suuri joukko ihmisiä ei toimi ainoastaan vastuuttomasti vaan myös vaarallisesti.

– Olemme edistyneet hyvin pandemian selättämisessä. En haluaisi nähdä Bournemouthin olevan se paikka, jonne iskee koronan toinen aalto, Ellwood sanoo.

Paikallishallinnon edustaja Vikki Slade kertoo, että rannoilla on ollut nyt yhtä paljon ihmisiä kuin niin kutsutun bank holidayn aikaan.

– Me emme voi vastaanottaa sellaisia määriä vierailijoita nyt. Olkaa kilttejä, älkää tulko, hän pyytää.

Lue myös:

    Uusimmat