Maastopaloalueen asukkaat kiehuvat raivosta: Huusivat ja haukkuivat Australian pääministeriä päin naamaa: "Et ole tervetullut tänne, idiootti"

1:31
Tuohtuneet kansalaiset kritisoivat Australian pääministerin toimia maastopalojen suhteen.

Australian pääministerin Scott Morrisonin vierailu palon runtelemalla alueella Australiassa ei saanut hyvää vastaanottoa, kun vihaiset paikalliset ahdistelivat häntä kysymyksillä, kertoo muun muassa BBC. Paikalliset ovat vihaisia hallinnon tavasta auttaa heitä maastopalojen keskellä.

Paikallisten mielestä pääministeri on tehnyt liian vähän auttaakseen Uuden Etelä-Walesin alueella sijaitsevan Cobargon asukkaita, jossa kaksi ihmistä menehtyi ja useat menettivät kotinsa aiemmin tällä viikolla.

– Kuinka meillä on ollut vain neljä kuorma-autollista puolustamassa kaupunkiamme? Koska meidän kaupungillamme ei ole rahaa, mutta meillä on sydämet täynnä kultaa pääministeri, huusi eräs paikallinen.

"He ovat menettäneet kaiken"

Useat paikalla olleista kutsuivat pääministeriä idiootiksi ja huusivat, että pääministeri ei ole tervetullut alueelle. Samaan aikaan pääministeri Morrison kääntyi poispäin huutajista.

– Entä ne ihmiset jotka ovat kuolleita pääministeri? Entä ne ihmiset, joilla ei ole paikkaa, missä asua? kritisoi paikallinen.

Katso pääministerin vierailu yllä olevalta videolta.

Morrison kommentoi myöhemmin ABC Newsille ymmärtävänsä ihmisten vahvat tunteet.

– He ovat menettäneet kaiken ja heillä on yhä hyvin vaarallisia päiviä edessään, kommentoi Morrison. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja