Mainos

Kymmenen pahinta seksimokaa – sorrutko näihin?

Sekä miehet että naiset sortuvat seksimokiin välillä tietämättään. Jos seksielämäsi ei miellytä, mieti sorrutko sinä näihin virheisiin?

Pahimmat seksimokat, joiden ansiosta niin erotiikka kuin romantiikkakin kärsivät on nyt koottu. Ota selvää, mitä asioita kannattaa välttää vällyjen välissä!

Naisten mokat

1. Nainen ajattelee, että yö on parasta aikaa seksille. Hormonien kannalta naisen on helpointa saada orgasmi aamulla. Iltasella, töiden ja arjen askareiden jälkeen, molemmat osapuolet saattavat olla myös liian väsyneitä makuuhuoneleikkeihin ja seksi voi kärsiä tämänkin takia.

2. Nainen käyttää seksiä aseena. Nainen pihtaa tai kiristää miestä seksin avulla. Seksi muuttuu vallankäytön välineeksi, läheisyyden ja nautinnon sijaan. Naiselle orgasmin saaminen on lähes mahdotonta, jos nainen on kiukkuinen, surullinen tai vihainen.

3. Nainen unohtaa helposti ravinnon vaikutukset seksiin. Kuten miehilläkin, myös naisilla esimerkiksi alkoholi, monet lääkkeet ja ruoka vaikuttavat seksiin, hormoneihin, tuntoherkkyyteen ja sitä kautta myös orgasmeihin.

4. Nainen vertaa itseään toisiin naisiin ja olettaa, että naapureilla, ystävillä, työkavereilla tai ohikulkijoilla on parempi seksielämä, kuin hänellä itsellään. Muista, ettet voi tietää mitä toisten makuuhuoneissa tapahtuu, joten keskity siihen mitä omassasi haluaisit tapahtuvan.

5. Nainen odottaa liian kauan. Nainen haluaa, että mies lukee hänen ajatuksensa ja tekee aloitteen juuri silloin, kun nainen haluaa. Mies ei kuitenkaan osaa lukea ajatuksia ja ilman mitään vihjeitä lopputulos saattaa olla, ettei seksiä tulekaan.

Miesten mokat

1. Mies vain rynkyttää. Seksi ei ole vain sisään–ulos -rynkytystä. Liian kova rynkytys saattaa saada naisen tuntemaan olonsa epämukavaksi. Jos naisella on olo, että mies vain käyttää häntä tyydyttääkseen itsensä, seksin määrä tulevaisuudessa vähenee. Vaikka rynkytys näyttääkin hyvältä eroottisissa elokuvissa, se ei välttämättä tunnu siltä.

2. Mies unohtaa, että sensuelli on seksikästä. Hyvää ruokaa, tanssia ja musiikkia, romanttinen hieronta… Katsekontakti ja pussailu virittävät tunnelmaa. Romantiikan ja tunteiden lisääminen jokapäiväiseen elämään lisää pidemmällä aikavälillä seksiä ja nautintoa

3. Mies unohtaa esileikit. Jos mies unohtaa "soittaa ovikelloa ja menee vain koputtamatta sisään," lopputulos harvemmin miellyttää naista. Nainen syttyy miestä hitaammin ja tarvitsee enemmän aikaa päästäkseen tunnelmaan ja kostuakseen. Älä siis myöskään unohda klitoriksen ja muiden alueiden hyväilyä.

4. Mies matkii elokuvia ja unohtaa partnerin kuuntelemisen. Vaikka joku temppu näyttääkin eroottisessa elokuvassa siltä, että se saa naisen voihkimaan kiihkosta, se ei välttämättä toimi tosielämässä. Tärkeämpää on kuunnella kumppania ja selvittää mistä juuri hän nauttii.

5. Mies pitää tasavertaisina pitkää, vuosia kestänyttä parisuhdetta ja uutta ihastusta. Sekä aivomme että vartalomme suhtautuvat näihin suhteisiin eri lailla. Uusi voi vaikuttaa jännittävältä ja kiinnostavalta, mutta vasta pitkässä parisuhteessa kumpikin oppii tuntemaan toisensa fyysisesti ja henkisesti.

Lue myös:

AVA

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.