Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Kymmenen kansainvälistä huippukokkia Hans Välimäen Chez Dominiqueen

Hans Välimäki tuo kymmenen huippukokkia Chez Dominique -ravintolaansa
Hans Välimäki tuo kymmenen huippukokkia Chez Dominique -ravintolaansa
Julkaistu 28.08.2012 13:28

Keittiömestari Hans Välimäen ravintola Chez Dominique tuo Helsinkiin kymmenen kansainvälistä huippukokkia seuraavien kymmenen kuukauden aikana.

Syksyllä 2012 Dominiquen keittiöön astuvat entinen biokemisti Anatoly Komm Varvary-ravintolasta Moskovasta, Etelä-Ranskan kuumin keittiömestari Mauro Colagreco Mirazur-ravintolasta Mentonista, Zürichin ylpeys Heiko Nieder The Dolder Grand -hotellista ja Milanon ihmemies Carlo Cracco. Kukin vieraista tekee nimikkomenunsa ainoastaan yhtä iltaa varten.

– Keittiömestarivierailut ovat Chez Dominiquessa jo kunniakas perinne: ravintolassa on koettu aikaisemminkin vuosien varrella huikeita vierailuja maailman parhaista ravintoloista. Erikoisilloissa ovat keittäneet ravintola Noman René Redzepi, Oud Sluisin Sergio Herman, Aquan Sven Elverfeld ja monet muut ystävämme, kertoo Hans Välimäki.

Huippukokkeja huippumeriiteillä

Vierailusarjan aloittaa 30. elokuuta Anatoly Komm Varvary-ravintolasta Moskovasta. Varvary on äänestetty Venäjän parhaaksi ravintolaksi jo useamman vuoden ajan. Komm on entinen biokemisti, joka jätti lupaavan akateemisen uransa keskittyäkseen täysin rinnoin keittiötaiteeseen. Luvassa on kaikkea muuta kuin perinteistä venäläistä melankoliaa.

25. syyskuuta vieraileva argentiinalaissyntyinen Mauro Colagreco on ammentanut oppinsa muun muassa keveydestään tunnetulta ja ”nykyranskan suurimmalta keittiö-idolilta” .

Bernard Loiseaulta
Alain Passardilta

6. lokakuuta Dominiquessa nähdään saksalaissyntyinen Heiko Nieder, joka on kolunnut läpi kaikki Saksan arvostetuimmat ravintolat ja ollut avaamassa legendaarista VAU-ravintolaa Berliiniin. Muutama vuosi sitten Heiko päätti karistaa Saksan pölyt yltään ja siirsi kattilansa Zürichiin luksushotelli The Dolder Grandiin: juuri nyt koko Sveitsi kohisee hänestä.

10. lokakuuta Dominiqueen saapuva Carlo Cracco on Italiassa käsite ja superjulkkis, jonka kokkaaminen on herkkää, uniikkia ja tunteita herättävää. Cracco tunnetaan Italiassa myös Master Chef-tv-ohjelman tuomarina.

Loput kuusi keittiömestaria julkistetaan loppuvuodesta 2012. Yhdeksän ruokalajin menu maksaa 169 euroa.

(MTV3)

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Meteorologi Jenna paljasti kolmen päivän ruokavalionsa: "En suosittele tätä kenellekään"Kaivoluoto vs. Syrjänen: Kaksi tapaa tehdä graavilohi, mutta kumpi on parempi?Nyt on hyvä joulukinkun kuorrute: "Nopea ja helppo"Voiko vatsa "räjähtää" joulusyömisen seurauksena? Tällaisia ähkyn seuraukset voivat ollaViikkohoroskooppiVaro, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:20
    Jouluruoka

    Meteorologi Jenna paljasti kolmen päivän ruokavalionsa: "En suosittele tätä kenellekään"

  • 10:43
    Jouluruoka

    Kaivoluoto vs. Syrjänen: Kaksi tapaa tehdä graavilohi, mutta kumpi on parempi?

  • 08:09
    Jouluruoka

    Nyt on hyvä joulukinkun kuorrute: "Nopea ja helppo"

  • 06:44
    Vatsavaivat

    Voiko vatsa "räjähtää" joulusyömisen seurauksena? Tällaisia ähkyn seuraukset voivat olla

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi