Kylmää kyytiä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa! Meeri Koutaniemen esitys sai murskakritiikkiä: "Tämä ei ollut nappisuoritus"

Viime viikolla upealla esityksellään parhaat pisteet napanneet Meeri Koutaniemi ja Matti Puro loistivat jälleen parketilla. Tällä kertaa katsojat saivat ihastella parin tulista tangoa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa valokuvaaja Meeri Koutaniemi säkenöi upeassa paljettihameessa. Tähtitanssijan hameen halkio ylettyi lähes lantioon saakka. Tyylin kruunasi jättimäiset kultakorut.

Ohjelmassa nähtiin, miten Koutaniemen jalat kävivät tiuhaan tahtiin. Upea tähti laittoi kaikkensa tanssiin, mutta tuomaristo ei innostunut tällä kertaa parin tanssista. 

– Tämähän oli juuri ja juuri tangoksi tunnistettava. Asento ei kestänyt arvostelua. Lajitekniikka ei yltänyt tasolle, jota teiltä voisi odottaa. Tämä oli freestyle ja minun pitäisi arvostella tangoa. Olen pulassa, Ahti-Hallberg kertoo.

– Uskallusta ja riskinottoa teiltä ei näytä puuttuvan. Te ylitätte sovinnaisuuden rajat ja se vetoaa minuun aina, Uotinen kommentoi.

– Näin paljon potentiaalia parissa. Ja hyvää jatkos, mutta tämä ei ollut nappisuoritus tänään, Haapalainen toteaa.

Pari sai yhteensä 15 pistettä. 

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat