Eini flirttaili avoimesti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – tuomarit pettyivät: "Tämä oli aika hakusessa"

Eini nähtiin jälleen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parketilla.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tänä syksynä tähdittävä laulajalegenda Eini  ja Sami Helenius tanssivat jälleen toisessa livelähetyksessä. Sensuellin cha chan esittänyt pari oli upea ilmestys, mutta tuomari ei ollut aivan tyytyväinen suoritykseen ja antoi parille yhteensä vain 10 pistettä.

Oranssissa hapsumekossa päät kääntänyt Eini näytti tanssin myötä katsojille, että hän osaa todella esiintyä pilke silmäkulmassa. Upea kaunotar säteili liitäessään lavan halki tanssin aikana. Tuomarit olivat kuitenkin pettyneitä Einin suoritukseen.

– Flirttiäkin siellä näkyi jonkun verran. Kyllä se valitettavasti jäi sen ilmiön alle, että rytmillisesti tämä oli aika hakusessa tämä kokonaisuus, Jukka Haapalainen totesi.

– Voi Eini, missä olivat ne polven ojennukset? Helena Ahti-Hallberg kyseli pettyneenä.

– Jäin odottamaan sitä läpitunkevaa flirttiä, Jorma Uotinen kommentoi

Ohjelman tuomarikolmikossa loistavat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.


Lue myös:

    Uusimmat