Kyllästyttääkö somettaminen lomalla? Hotelli tarjoaa erikoista ratkaisua

Meneekö sinunkin aikasi lomaillessa somepäivityksiin? Sveitsiläisessä hotellissa luvataan hoitaa tilien päivitys puolestasi.

Joillekin turisteille Instagram-tilin pitäminen loman aikana mahdollisimman hohdokkaana on stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa. Hotelliketju Ibis tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta somevahdin palkkaamiseen, kertoo Mirror.

Somevahti kustantaa vähintään 70 puntaa, mutta mahdollistaa sen, että lomailija voi nauttia reissusta ilman jatkuvaa puhelimen tuijottelua. Somevahti ottaa nimittäin haltuunsa hotellivieraan sometilin ja päivittää sitä tämän puolesta.

Ibis kertoo tarjoavansa mahdollisuutta siksi, että monet ihmiset elävät elämänsä tärkeät hetket älypuhelimen läpi sen sijaan, että nauttisivat hetkestä.

Kieli poskessa tehty mainosvideo kehottaa "nauttimaan matkasta ilman digitaalista stressiä". Videolla somevahti ilmestyy hoitamaan stressaavan kuvaushetken lomailevan pariskunnan puolesta.

Ibis tarjoaa "Relax, we post" - eli "Rentoudu, me postaamme" -palvelua 17 hotellissa Zürichissa ja Genevessä. Tarjolla olevia somevahteja ovat muun muassa Sara Leutnegger, jolla itsellään on jo yli 100 000 Instagram-seuraajaa sekä Cristina Gheiceanu, jolla seuraajia on yli 140 000. Somevahdit ottavat lomakuvia sosiaalisten trendien mukaisesti ja julkaisevat muun muassa täydellisiä maisemakuvia ja kaupunkinäkymiä asiakkaan tilillä.

VIDEO: Joskus selfiet voivat olla liikaa.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja