Mainos

Kylie Jenner kertoo ikävöivänsä raskausaikaansa: "En pelännyt, eikä teidänkään pitäisi"

0:57

Vastikään äidiksi tullut Kylie Jenner rikkoi somehiljaisuutensa avautumalla raskautensa haasteista Twitterissä. 

Seurapiiritähti Kylie Jenner sai 1. helmikuuta ensimmäisen lapsensa, Stormi Websterin. 20-vuotias tuore äiti vietti pitkän tovin käyttämättä lainkaan sosiaalista mediaa, mutta hän rikkoi hiljaisuutensa maanantaina 12. maaliskuuta vastaamalla Twitterissä seuraajiensa hänelle lähettämiin kysymyksiin. Jennerillä on Twitterissä lähes 25 miljoonaa seuraajaa. 

Jenner kertoo Twitterissä avoimesti raskaudestaan ja sen mukana tulleista haasteista. Naisen mukaan hän lihoi raskautensa aikana 22 kiloa ja himoitsi jatkuvasti vohveleita. Hän kertoo olleensa myös erittäin yllättynyt siitä, että hänen esikoisensa on tyttö.

Jennerin mukaan kaikki hänen pienessä tyttäressään on parasta, mutta kaikista ihaninta on hänen pienet varpaansa. Hän kertoo myös, että rankinta raskauden aikana oli se, ettei voinut syödä sushia. Jennerin mukaan hän ei ollut lainkaan peloissaan synnytyksestä.

– Ei oikeastaan ollut pahinta puolta! Ehkä se, ettei voinut syödä sushia. Minulla oli niin täydellinen kokemus. Hän liikkui paljon, Kenner kirjoittaa.

 – En pelännyt, eikä teidänkään pitäisi. Meidät on rakennettu tätä varten.

– Hän oli niin kannustava. Rakastan äitiäni, Jenner kirjoitti viitatessaan äitinsä Kris Jennerin tukeen raskautensa aikana.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä Jenner poisti myöhemmin joitakin twiittejään, kuten esimerkiksi twiitin jossa hän kertoi lihonneensa 22 kiloa raskautensa aikana. 

Jenner ilmoitti tyttärensä syntymästä helmikuun alussa sosiaalisessa mediassa. Instagram-päivityksessään Jenner kertoi halunneensa viettää raskausaikansa täysin poissa parrasvaloista, jotta kaikki menisi hyvin.

– Raskaus oli kaikista kaunein, voimaannuttavin ja elämää muuttavin kokemus, joka minulla on koskaan ollut ja minun tulee oikeastaan ikävä sitä.  

Jenner-Kardashianin klaani pysytteli täysin hiljaa Kylie Jennerin raskaudesta, jota ei koskaan virallisesti vahvistettu. 

Lähde: E! News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.