Mainos

Kylie Jenner ja Travis Scott rohkeassa kansikuvassa – Jenner paljasti arpensa, kuvaa syytetään kopioksi

0:57

Kylie Jenner ja Travis Scott poseerasivat GQ-lehden kannessa herättäen paljon keskustelua.

Julkkispariskunta Kylie Jennerin ja Travis Scottin poseeraus GQ-lehden kannessa on kerännyt paljon kiitosta ja kritiikkiä. Kansikuvassa Scott istuu tuolilla puku päällä ja Jenner poseeraa hänen sylissään paljastavassa asussa.

Kuvassa näkyy selkeästi Jennerin vasemmasta jalasta löytyvä arpi, josta hän on ennenkin puhunut. Vuonna 2015 hän hehkutti lapsena saamaansa arpea ja kertoi seuraajilleen rakastavansa sitä.

– Kiitos Kylie Jennerille siitä, että hän ei peittänyt arpeaan. Se on kaunis. Hieno tapa näyttää nuorille työtöille, että täydellisyyttä ei ole olemassa, yksi fani ylisti.

– Liian moni haluaa peittää arpensa ja arpi on osa häntä ja hän hyväksyy sen ja on puhunut siitä aiemmin. Se on aitoutta ja lisää hänen uniikkia kauneuttaan, toinen lisäsi.

Pariskunnan kansikuva ei ole kuitenkaan kerännyt pelkkää ylistystä. Itse kansikuvaa ja lehdestä löytyviä valokuvia on syytetty Jane Birkinin ja Serge Gainsbourgin ikonisen kuvaussession kopioksi.

– GQ:n kansikuva Travisista ja Kyliesta on halpa kopio Serge Gainsbourgista ja Jane Birkinista, yksi Twitter-käyttäjä kirjoitti.

– Se Forbesin kansikuva oli täyttä potaskaa. Kylie ja kumppanit ovat tehneet satoja miljoonia kopioimalla muita. Hänellä ja hänen perheellään ei ole yhden yhtä luovaa solua. Tässä hän on kopioimassa Jane Birkinia ja Serge Grainsbourgia. Älkää ostako heidän roskaansa, toinen latasi, viitaten Forbes-lehden kansikuvaan, jossa Jenner maalattiin maailman nuorimmaksi itse uransa luonneeksi miljardööriksi.

Scott ja Jenner ovat olleet yhdessä viimevuoden keväästä lähtien. Heillä on yksi yhteinen lapsi, helmikuussa syntynyt tytär Stormi.

Lähde: Katu, Fox News

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.