Kylie Jenner ilahduttaa tyttärensä kanssa söpöllä Halloween-videolla– fanit ylistävät pienokaisen käytöstapoja: "Kylien vihaajat ymmärtävät nyt, miten hyvä äiti hän on"

Kauneusmoguli Kylie Jenner ilahduttaa fanejaan suloisella videolla, jossa hän leipoo Halloween-herkkuja tyttärensä kanssa.

Tosi-tv-tähti ja meikkiyrittäjä Kylie Jenner julkaisi YouTube-kanavallaan suloisen videon, jossa hän valmistelee herkkuja 2-vuotiaan Stormi-tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär ovat pukeutuneet samanlaisiin asuihin ja pikkuinen Stormi vastailee suloisesti äidilleen videon aikana.

– Aiotko olla hyvä apulainen, Jenner kysyy tyttäreltää.

– Kyllä äiti. Tehdään jälleen keksejä, Stormi sanoo suloisesti videolla.

Leivonnan yhteydessä he paljastavat, että aikovat pukeutua tänä vuonna yhdessä samankaltaisiin Halloween-asuihin yhdessä Stormin isän Travis Scottin kanssa.

Välillä leivonta keskeytyy äidin ja tyttären suloisiin hellyydenosoituksiin.

YouTube-seuraajat ylistävät pienokaisen käytöstapoja.

– Stormilla on niin hyvät käytöstavat, hän on niin suloinen, kun hän sanoo kiitos ja pyytää kauniisti tavaroita, henkilö ylistää.

– Stormi on niin suloinen ja kohtelias, toinen kirjoittaa.

– Jopa Kylien vihaajat ymmärtävät nyt, miten hyvä äiti hän on, YouTubessa kommentoidaan suloista videota.

Kardashian-Jenner-klaanille Halloween on ollut yleensä mahtipontinen. Perhe on järjestänyt aiempina vuosia isoja juhlia ja pukeutunut näyttäviin Halloween-tyyleihin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja