Jättisumma! Näin hurjasti Kylie Jenner voi tienata yhdellä Instagram-kuvalla

Sosiaalisen median kuningatar Kylie Jenner takoo massiivisia summia Instagram-tilillään.

VIDEO: Kylie Jenner sai esikoisensa.

Forbes-lehti uutisoi heinäkuun aikana meikkimoguli Kylie Jennerin olevan matkalla historian nuorimmaksi itsetehdyksi miljardööriksi. Jenner on tehnyt satoja miljoonia kosmetiikkayrityksellään, mutta rahaa on Jennerille tarjolla myös tämän Instagram-tililtä.

Women's Wear Daily -sivusto raportoi, että Jenner tienaisi huimat miljoona dollaria yhdellä sponsoroidulla Instagram-kuvalla. Jenner on sponsoridiileissä ylivoimainen ykkönen, hänen siskonsa Kim Kardashian West tienaa sponsorikuvalla noin 700 000 dollaria ja Kendall Jenner vuorostaan noin 500 000 dollaria.

Sponsoroitu Instagram-julkaisu tarkoittaa kuvaa tai videota, jossa sosiaalisen median vaikuttaja mainostaa tiettyä tuotetta. Sponsoroituja julkaisuja näkee nykyään Instagramissa melko tiuhaan, jos seuraa tuhansille seuraajille materiaalia julkaisevia tahoja. Jennerin seuraajamäärä on huimat 112 miljoonaa, joten hinnan voi olettaakin olevan massiivinen.

Jennerin julkaisi mainoksen sivullaan viimeksi tällä viikolla. Meikkimoguli mainostaa kuvassa 30 päivän detox-ohjelmaa.

 

Viime helmikuussa Jenner puolestaan kuulutti laihdutusta edistävien siteiden perään. Jenner synnytti helmikuussa ensimmäisen lapsensa.


Lisäksi Jenner on valjastanut tilinsä oman kosmetiikkayrityksensä markkinointiin. Oman tuotteen mainostamisesta ei suoranaisesti makseta, mutta Jennerin satojen miljoonien seuraajamäärä on mahdollistanut hänen kosmetiikkayrityksensä rakettimaisen nousun.


Lähde: HelloGiggles

Lue myös:

    Uusimmat