Kuvottavaa vai normaalia? Miehen tapa järkytti tyttöystävää: "Olen kauhuissani"

2:16
Onko vessanpöntön kannen oikeaoppinen asento hallussa?

Käyttäisitkö sinä kalsareita useamman päivän putkeen?

Reddit-palvelussa ilmoille heitetty kysymys on puhuttanut: voiko samoja alusvaatteita käyttää monta päivää putkeen?

– Kuulin juuri, että poikaystäväni on päiviä vaihtamatta alusvaatteitaan, ja olen kauhuissani. Onko tämä normaali miesjuttu? kyselee nimimerkki virgogypsy Redditissä.

"En kerro, kuinka pitkään käytän omiani..."

– Voin vahvistaa tämän. En kerro, kuinka pitkään käytän omiani, mutta se on enemmän kuin kaksi päivää. Olen ollut naimisissa vuosia, paljasti yksi kommentoijista.

– Vaikka olisin yksin kotona koko viikonlopun, vaihdan ne, kun herään. Vaihdan yövaatteistani olovaatteisiini. Jos en vaihda boksereitani, se johtuu yleensä masennuksesta, totesi eräs vastanneista.

– Vaihdan ne aina, kun käyn suihkussa. Joten aika lailla joka päivä, paitsi, jos vietän koko viikonlopun kotona yksin, sanoi yksi miehistä.

Moni kysymykseen vastanneista miehistä vakuuttikin vaihtavansa kalsarinsa aina suihkussa käytyään, yleensä joka päivä. Erään tutkimuksen mukaan ainakin viidennes miehistä toimii kuitenkin toisin.

Marylandin yliopiston vuonna 2015 julkaistun tutkimuksen mukaan 28 prosenttia miehistä piti nimittäin alusvaatteiden käyttöä kahden päivän ajan putkeen sopivana, kertoo Men's Health.

"Tilastollisesti ottaen naimisissa olevat miehet vaihtavat alusvaatteensa kaksi kertaa useammin kuin sinkkumiehet. Eivät omasta tahdostaan." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Likaisten alusvaatteiden pukeminen takaisin ylle on poikkeavaa"

Eroa on kuitenkin siinäkin, jättääkö krapulasunnuntaina vain suihkun väliin vai käykö suihkussa vaihtamatta kalsareita.

– Muutama päivä ilman suihkua sopii hyvin. Suihkussa käyminen ja likaisten alusvaatteiden pukeminen takaisin ylle on poikkeavaa, kiteytti eräs Reddit-keskusteluun vastanneista.

– En ymmärrä, kuinka ihmiset käyvät suihkussa ja laittavat jalkaansa käytetyt bokserit. Mitä hittoa? Tämän pitäisi tehdä olosi epämukavaksi, kirjoitti yksi mies.

Bokserit bakteereja pullollaan

– Poikaystäväsi on ällöttävä. Älä anna hänen peniksensä tulla sisääsi, ennen kuin olet varmistunut siitä, että hän on muuttanut tapojaan. Hikisiin vaatteisiin kerääntyy paljon bakteereja, etkä halua panna sitä. Hiivatulehdus tai virtsatientulehdus ovat vain tuloillaan, varoitti eräs Reddit-käyttäjä.

Kalsarien vaihtamatta jättäminen ei tosiaan tee hyvää terveydelle. Kaikkien alushousut sisältävät bakteereja, ulostetta, hikeä ja kuolleita ihosoluja. Lopputuloksena voi olla pahaa hajua, hiivaa ja hiertymiä, joiden johdosta myös kutinaa ja ihottumaa.

Perinteinen nuuskimistestikään ei paljasta mitään, Men's Health -sivustolla varoitetaan. Pöksyt voivat olla täynnä bakteereita ilman hajuhaittaakin, etkä halua siirtää E.colia housuista kasvoillesi, huomauttaa tohtori Kelly Reynolds Arizonan yliopiston ympäristöinstituutista.

Toisaalta viime vuonna uutisoitiin kalsareista, joita ei tarvitse pestä viikkoihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja