Kuvottava tempaus koronapandemian keskellä: Nainen nuoli tuotteita ruokakaupassa Yhdysvalloissa

1:21
Yhdysvalloissa on sattunut useampia välikohtauksia, jossa ihmiset ovat suhtautuneet välinpitämättömästi ohjeisiin, joita on annettu koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Muun muassa Baltimoressa sattui vastikään tapaus, jossa poliisin epäillään yskineen päin ohikulkijoita tahallaan.

Yhdysvaltalaisessa ruokakaupassa sattui erikoinen välikohtaus, kun keski-ikäinen nainen keksi nuolla kaupan tuotteita, kertoo CNN. Tempaus otettiin erityisen vakavasti, sillä se tapahtui keskellä koronapandemiaa. 

Yhdysvaltain Kaliforniassa on pidätetty 53-vuotias nainen, joka nuoli noin 1 650 euron edestä tuotteita ruokakaupassa. Naisen kerrotaan limoneen muun muassa kaupassa myytävänä olleita koruja. Viranomaisten mukaan naisen aikomuksena ei ollut ostaa tuotteita.

Kaikki naisen nuolemat tuotteet ovat käyttökelvottomia, sillä niiden pelätään levittävän koronavirusta.

Tapauksen johdosta naista epäillään rikoksesta.

Ei ensimmäinen tapaus Yhdysvalloissa

Vastaavanlaisia tapauksia on nähty Yhdysvalloissa myös aiemmin.

Viime kuussa eräs nainen yski tahallisesti kaupan ruokatuotteiden päälle Pennsylvanian osavaltiossa. Ruokaa jouduttiin heittämään pois lähes 3 200 euron edestä.

Maaliskuussa törmättiin poliisiin, joka yski tahallisesti ruokakaupan myyjän päälle.

Yhdysvaltojen viranomaiset ovat kertoneet ottavansa vakavasti epäilyt koronaviruksen tahallisesta levittämisestä. Julkisuudessa on kerrottu, että taudin tahallinen levittäminen voi johtaa jopa syytteisiin terrorismista. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja