Kuvavuoto: Tässä on uusi taittuvanäyttöinen Motorola Razr -simpukkapuhelin

Motorolan tuleva taittuvanäyttöinen Razr-älypuhelin on vuotanut uusissa kuvissa. Kuvat ovat peräisin kiinalaisesta Weibo-yhteisöpalvelusta, jonka lisäksi ne on julkaistu myös vuotoja yhteenkokoavalla /Leaks-sivustolla.

Takavuosien legendaarisen Razr-simpukkapuhelimen tarinaa jatkavan älypuhelimen tekniikasta on kuultu paljastuksia jo aiemmin.

Toistaiseksi ei vielä tiedetä, milloin Motorola aikoo uutuutensa julkistaa mutta kovin kaukana siitä hetkestä tuskin enää ollaan.

Uusi Razr tulee sisältämään sisäpuolella taittuvan OLED-näyttöpaneelin, jonka koko on 6,2 tuumaa ja tarkkuus 2142×876 pikseliä. Kuvasuhde on näin ollen 22:9. Kannesta laitteesta löytyy toinen selvästi pienikokoisempi näyttö, jonka tarkka koko ei kuitenkaan ole vielä tiedossa. Tarkkuutta 4:3-kuvasuhteen näytöllä on 800×600 pikseliä.

Hieman yllättäen uusi Razr tulee olemaan varustettu Qualcommin keskiluokan Snapdragon 710 -järjestelmäpiirillä huipputason 800-sarjan sijaan. RAM-käyttömuistia tulee olemaan 4 tai 6 gigatavua, sisäistä tallennusmuistia 64 tai 128 gigatavua. Akun kapasiteetti on vaatimattomalta kuulostavat 2 730 milliampeerituntia.

Värivaihtoehtoja uudesta Razrista pitäisi olla tulossa tarjolle kolme erilaista: valkoinen, musta ja kulta.

Wall Street Journalin aiemman raportin mukaan Yhdysvalloissa uusi Razr on tulossa Verizon-operaattorin valikoimiin 1 500 dollarin hinnalla. Saatavuudesta tai hinnasta Euroopassa ei ole vielä tietoa.

Motorolan uusi Razr on tuomassa taittuvanäyttöisissä älypuhelimissa tarjolle kolmannen erilaisen näkemyksen kirjan tavoin avautuvan Samsung Galaxy Foldin ja ulospäin taittuvalla näytöllä varustetun Huawei Mate X:n jatkoksi.

Lue myös:

    Uusimmat