Kuvat: Yhdeksän julkkisparia, jotka eivät näytä ikääntyneen lainkaan 20 vuodessa

Muutamat julkkisparit eivät tunnu vanhentuneen lainkaan sen jälkeen, kun vuosituhat vaihtui, vaikka Milleniumista on vierähtänyt jo 20 vuotta.

Listasimme yhdeksän tunnettua pariskuntaa, joita kuluneet 20 vuotta näyttävät kohdelleen hyvin.

David ja Victoria Beckham

Superpari David, 44, ja Victoria Beckham, 45, juhlivat kesällä 2019 jo 20. hääpäiväänsä. Brittien superpari rakastui toisiinsa ensi silmäyksellä vuonna 1997. Jalkapalloilija ihastui nykyisen muotisuunnittelijana nimeä tekevään Victoriaan nähtyään hänet Spice Girls -yhtyeen musiikkivideolla. Neljän lapsen vanhemmat näyttävät upealta edelleen.

Sting ja Trudie Styler

Laulaja Sting, 68, ja hänen näyttelijänä ja käsikirjoittajana uraa tehnyt vaimonsa Trudie Styler, 66, ovat pitäneet yhtä 1980-luvun alkupuolelta asti. Pari asteli avioon vuonna 1992 ja heillä on neljä lasta. Edelleen näyttävä pari on puhunut vuosien saatossa julkisuudessa hyvin avoimesti seksielämästään.

Will Smith ja Jada Pinkett Smith

Näyttelijä-laulaja Will Smith, 51, ja niin ikään näyttelijänä ja laulajana työskentelevä vaimo Jada Pinkett Smith, 48, ovat olleet naimisissa vuodesta 1997. Pari tapasi Bel-Airin prinssi -komediasarjan kuvauksissa ja heillä on kaksi lasta. Pari on puhunut avoimesti julkisuudessa myös avioliiton vaikeista aiheista, kuten mustasukkaisuudesta.

Elton John ja David Furnish

Supertähti Elton John, 72, ilmoitti vuodenvaihteessa aikovansa pikkuhiljaa vetäytyä eläkkeelle, jotta hän voisi viettää enemmän aikaa kahden pienen lapsensa sekä pitkäaikaisen puolisonsa, elokuvaohjaaja David Furnishin, 57, kanssa. Pari tapasi vuonna 1993 ja Elton John on kertonut ihastuneensa ohjaajaan välittömästi. He rekisteröivät parisuhteensa vuonna 2005 ja nykyisin kaksikko on naimisissa.

Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas

Näyttelijäpariskunta Catherine Zeta-Jonesin, 50, ja Michael Douglasin, 75, suhde puhutti takavuosina parin suuren ikäeron takia. Hollywoodin superpariksikin tituleerattu kaksikko on ollut yhdessä jo yli 20 vuotta ja saanut kaksi yhteistä lasta, mutta suhdetta on varjostanut Douglasin kamppailu syöpää vastaan.

Emma Bunton ja Jade Jones

Spice Girls -tähti Emma Buntonin, 43, lempinimi ei ollut 90-luvun suosikkiyhtyeessä turhaan Baby Spice. Bunton ja tämän laulajapuoliso Jade Jones, 40, eivät näytä vanhentuneen juuri lainkaan, vaikka vuosia on vierinyt. Parin suhde alkoi jo 90-luvun lopulla ja heillä on kaksi poikaa.

Kurt Russell ja Goldie Hawn

Näyttelijäpariskunta Kurt Russell, 68, ja Goldie Hawn, 74, ovat olleet tuttu näky punaisilla matoilla Hollywoodissa jo vuosikymmenten ajan. Pari tapasi toisensa ensimmäistä kertaa jo vuonna 1968, mutta rakkkaus syttyi vasta myöhemmin ja naimisiin he menivät vuonna 1983. Heillä on yhteinen poika Wyatt Russell, joka on niin ikään näyttelijä. Oscar-palkittu Goldie tunnetaan myös näyttelijä Kate Hudsonin äitinä.

Hugh Jackman ja Deborra-Lee Furness

Myös australialaiset Hugh Jackman, 51, ja Deborra-Lee Furness, 64, ovat tulleet tunnetuiksi näyttelijöinä. Pariskunta tapasi australialaisen Corelli-televisiosarjan kuvauksissa vuonna 1995 ja meni naimisiin jo seuraavana vuonna. Heillä on kaksi adoptoitua lasta.

Cindy Crawford ja Rande Gerber

Huippumalli Cindy Crawford, 53, avioitui vuonna 1998 nykyisen miehensä Rande Gerberin, 57, kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta. Myös Rande on työskennellyt nuorempana mallina ja samoja jalanjälkiä ovat seuranneet myös pariskunnan lapset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja