Mainos

Sting pitää mauttomasta seksistä

Laulaja-laulunkirjoittaja Sting osaa 30 vuodenkin jälkeen pitää petipuuhat jännittävinä Trudie-vaimonsa kanssa. Tähti kuitenkin paljastaa, että parin sänkyleikit ovat kaukana romanttisesta.

Tantraseksinkin saloja hehkuttaneet Sting, 59,ja Trudie Styler, 57, tietävät edelleen, miten pitää hauskaa sängyssä. Melkein 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta ei pelkää paljastaa muillekaan, mitkä asiat heitä viihdyttävät vuoteessa.

– Minusta tavallinen seksi ei ole kovin kiinnostavaa, The Police -bändistäkin tuttu Sting kertoi Harper's Bazaarin haastattelussa.

– Meillä on mukana tiettyä leikkisyyttä, pidän seksin teatteripuolesta. Haluan näyttää hyvältä. Pidän siitä, että hän pukeutuu sitä varten. Pidän siitä, että voin pukea hänet sitä varten.

18 vuotta naimissa ollut pari ei harrasta seksiä ruusun terälehdillä balladien soidessa taustalla. Haastattelussa kysyttiin Stingiltä, mikä on romanttisinta, mitä pari on toisilleen tehnyt.

– Romanttista? Me pidämme mauttomasta, Sting totesi.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pari rakastaisi toisiaan. Kun heiltä kysyttiin haastattelussa heidän suurimmista nautinnoistaan, kumpikin vastasi toisensa.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.