Kuvat: Vaatimattomuus ei kaunista – Mercedes julkaisi viralliset kuvat uudesta S-sarjan avomallista

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla S-sarjan avomallin julkisuuteen vuotaneista salakuvista. Nyt maailmalle on lähtenyt myös valmistajan viralliset kuvat.

Mercedes-Benz kuvailee uutta S-sarjan avomallia kaikkien aikojen hienoimmaksi ja ylellisimmäksi Ässäksi kautta historian. Tähtikeula ei ole halunnut olla siis vaatimaton uutta mallia esitelleessään.

Ulkonäkö noudattelee pitkälti coupé-versiosta tuttuja linjoja, mutta kovan katon sijasta auton eristää muusta maailmasta kolmikerroksinen sähköinen pehmeäkatto. Rättikatto on saatavana tummanpunaisena, mustana tai syvän sinisenä. Katon avaaminen tai sulkeminen vie 20 sekuntia. Se on mahdollista tehdä myös auton ollessa liikkeellä (max. 60 km/h).

Myös sisätilat ovat coupésta tuttuja, mutta auto saa täysin uuden älykkään Thermotronic-ilmastoinnin, jonka ansiosta lämpötila pysyy tasaisena – oli katto päällä tai ei.

Vilukallet voivat lisätä mukavuutta Warmth-paketilla, joka tuo mukanaan mm. lämmitetyt kyynärnojat ja ratin. Autoon on saatavilla myös muista avomalleista tuttu niskalämmitin (Airscarf).

”Perusmalli” on 4,7-litrainen V8, joka tuottaa 455 hevosvoimaa ja 700 Nm. Vauhtinälkäisille löytyy myös tehokkaampi 63 AMG tai 63 AMG 4matic.

Auto tulee myyntiin joulukuussa. Ensimmäiset toimitukset alkavat ensi keväänä.

Lue myös:

    Uusimmat