Kuvat: Salasuhdekohusta toipunut Monica Lewinsky täytti 42 – näin hän on muuttunut

Presidentti Bill Clintonin kanssa salasuhteessa ollut Monica Lewinsky täytti vuosia.

Vuosikymmeniä julkisuudessa riepoteltu Monica Lewinsky juhli 42-vuotispäiviään maltillisesti. New York Post –lehden mukaan hän nautti merkkipäivänään ystävänsä seurasta New Yorkissa Meatpacking Districtin alueella. 

Freesin ja hyvinvoivan näköisen Lewinskyn lounaspöydässä nähtiin muun muassa ilmapalloja ja karamelleja.

Lewinsky oli vasta parikymppinen harjoittelija Valkoisessa talossa, kun hän aloitti salasuhteen presidentti Bill Clintonin kanssa vuonna 1995. Kovan kohun saattelemana presidentti lopulta myönsi suhteen – ja Lewinsky oli vapaata riistaa medialle.

Psykologian jatkotutkintoa parhaillaan suorittava Lewinsky onkin viime aikoina keskittynyt varsin omakohtaisti kokemansa nettikiusaamisen estämiseen.

Hän piti aiheesta suorasanaisen puheen kesäkuussa Cannesin Kultainen leijona – palkintogaalan yhteydessä – ja sai seisovat aplodit.

– Vuonna 1998 menetin maineeni ja omanarvontunteeni. Menetin melkein kaiken, menetin melkein elämäni. Ei mene päivääkään, ettei minua muistuteta virheestäni – kadun sitä virhettä syvästi. Sen jälkeen, kun olin päätynyt sopimattomaan suhteeseen, minut imaistiin mukaan politiikan, lakipykälien ja median pyörremyrskyyn, Lewinsky kertoi yleisölle New York Post –lehden mukaan.



Lue myös:

    Uusimmat