Mainos

Kuvat: Presidentti hurmasi kansan Lapissa – "Hän ymmärtää pääkaupunkiseutua pidemmälle"

Tasavallan presidentin Lapin kierros on ihastuttanut ihmisiä laajalti pohjoisessa.

Presidentti Sauli Niinistön virallisessa Facebook-profiilissa julkaistiin tänään useita hyväntuulisia kuvia Niinistön vierailuista eri paikoissa ympäri pohjoista.

Facebook täyttyi heti ihastelevista kommenteista ja tukiviesteistä presidentille.

Niinistö tapasi matkansa aikana useita satoja suomalaisia erilaisissa kansalaistapaamisissa. Presidentti puhui kansalaistapaamisissa muun muassa muuttoliikkeestä, taloudesta ja ulkopolitiikan ajankohtaisista aiheista. Presidentillä oli aikaa myös jutella muista asioista ja presidentti otti lukuisia selfieitä kansalaisten kanssa.

– Totta tosiaan, meillä on nyt Presidentti, joka ymmärtää myös "pääkaupunkiseutua" pitemmälle, sillä elämää on ja laadukkaampaa muuallakin kuin Hesassa. Hänellä on sydän paikallaan, eräs kehuu presidentin Facebook-sivuilla.

– Lapsille varmasti ihana elämys, jonka muistavat läpi elämän! ihastellaan presidentin Facebook-sivuilla.

– Kova suosio, lämmin vastaanotto, Niinistö on oikeasti koko kansan pressa! Erinomaista. Harvoin on valtion päämies lapissa, olisiko aikaa vierailla useammin.

Kierros alkoi Ivalosta

Niinistön Lapin kierros alkoi 13.4 Ivalosta, josta matka jatkui seuraavana päivänä Muonioon ja Kolariin.

– Onko teillä aina näin aurinkoista? tasavallan presidentti Sauli Niinistö kysyi Muonion yläkoulun pihalla olleilta.

– En tiedä uskoisinko, presidentti jatkoi, kun muoniolaiset myöntelivät kuorossa, kertaa tapahtumia presidentin kanslia tiedotteessaan.

– Oli lämminhenkinen tilaisuus. Meillä on ihana presidentti. Tervetuloa uudelleen Muonioon kauniin puolisosi kanssa, toivoteltiin presidentin Facebook-sivuilla.

Vielä perjantaina presidentti vieraili presidentin kanslian mukaan Äkäslompolossa Ristimellan porotilalla ja iltapäivästä Rovaniemellä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.