Kuvat: Pikapiipahdus Suomessa – Maria Ylipää tyrmäävänä ensi-illassa

Näyttelijä ja laulaja Maria Ylipää teki pikaisen piipahduksen Suomeen Ollaan vapaita -musiikkielokuvan edustustehtävien myötä.

Näyttelijä Maria Ylipää tähdittää perjantaina ensi-iltansa saavaa Ollaan vapaita -musiikkielokuvaa. Elokuvan kutsuvierasensi-iltaa juhlittiin jo torstai-iltana Helsingissä

– Kyllä vähän jännittää. Olen tässä niin lentänyt haastattelusta toiseen, että vasta tuossa meikatessa tajusin, että nyt on tosiaan ensi-ilta. Tulin tässä pariksi päiväksi elokuvan takia käymään Suomessa, Tukholmassa asuva Ylipää kertoi.

Perjantaina Ylipää suuntaa takaisin Tukholmaan Kristina från Duvemålan treeneihin. Kutsuvierasensi-illassa Ylipää edusti näyttävässä Karen Millenin haalariasussa.

– Tykkään housupuvuista. Ne ovat käteviä, kun ei tarvitse erikseen miettiä asun yläosaa ja alaosaa. Haalarit ovat muutenkin tyylikkäitä ja mukavia päällä. Olen tyylissäni käytännöllinen. Tykkään pukeutua näyttävästi, mutta myös mukavasti.

Juhlahumussa Ylipää näytti kollegansa Riku Niemisen kanssa MTV.fin Viihteen lukijoille mallia, näin sujuu tähdiltä selfie-poseeraus!

Ollaan vapaita -musiikkielokuva saa ensi-iltansa perjantaina.

Katso alta elokuvan traileri:

Lue myös:

    Uusimmat