Kuvat: Onko tässä Nokian hylkäämä älykello?

Nokian kerrottiin kehittävän Windows-käyttöjärjestelmällä toimivaa älykelloa, mutta Microsoftin ostettua Nokian matkapuhelintoiminnan kyseinen laite koki karun kohtalon. Nyt Weibon kautta on vuotanut kuvia väitetystä Nokian älykellosta, joka ei kuitenkaan ollut tämä Windowsilla toimiva huhuttu älykello.

Hyllytetyn älykellon vuotokuvissa näkyy ainoastaan laitteen kello-osa, joten ranneketta ei kuvissa näy. Kuvista ei kovinkaan paljoa selviä, mutta kellon olemassa olo on tätä myöten varmistunut. NokiaPowerUserin mukaan älykellossa olisi toiminut Googlen Android-käyttöjärjestellä ja kellon piti tulla myyntiin HEREn kautta eikä Nokian.

Nokian älykellossa olisi ollut neliönäyttö, jonka tarkkuudesta ei ole tarkkaa tietoa. Kello-osa on hyvin kolkon näköinen, joten kyseinen design olisi tuskin koskaan saapunut myytäviin laitteisiin.

Ei ole kuitenkaan täysin mahdotonta, että Nokia julkistaisi jonkinlaisen puettavan älylaitteen kuluttajamarkkinoille. Viime vuonna yksi ylimääräisen yhtiökokouksen tavoitteista oli muuttaa Nokian yhtiöjärjestystä. Esityksen tekstissä ilmenee, että Nokian tuotteet voivat liittyä moniin eri aloihin, kuten puettavaan elektroniikkaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja