KUVAT: Monacon kuninkaalliset nauttivat lomastaan Sveitsissä

Monacon kuninkaalliset nauttivat hiihtolomastaan Sveitsin Gstaadissa, missä vietettiin viikonloppuna prinsessa Carolinen pojan häitä.

Monacon kuninkaalliset ovat lomailemassa Sveitsin Gstaadissa, joka on yksi maailman hienoimmista hiihtokeskuksista. Tiistaina shoppailureissulle lähtivät prinsessa Caroline tyttärensä Charlotten ja tämän puolison Gad Elmalehin kanssa. Mukana oli myös Carolinen pojan Andrea Casiraghin vaimo Tatiana.

Shoppailun lomassa kuninkaalliset nauttivat lounasta kylän keskustassa. Esikoispoikansa joulukuussa saaneet Charlotte ja Gad eivät olleet ottaneet vauvaa mukaansa, vaan viettivät rentoa iltapäivää aikuisten kesken. Andrea ja Tatiana ovat myös pienen pojan vanhempia: heidän Sacha-poikansa kastettiin kymmenen kuukauden ikäisenä 31. tammikuuta Sveitsissä.

Monacon hovin jäsenet matkustivat Sveitsiin Andrean ja Tatianan hääjuhlan takia. Pariskunta vihittiin syksyllä pienessä seremoniassa, ja varsinaisia häitä vietettiin 1. helmikuuta Gstaadissa katolisin menoin.

Sveitsissä on lomaillut myös ruhtinaspari Albert ja Charlene. He ovat nauttineet hiihtolomastaan muun muassa laskettelun merkeissä.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat