Kuvat: Mikä kaunotar! Jamie Foxxin tyttärestä Miss Golden Globe

Näyttelijä-laulaja Jamie Foxxin tytär Corinne Foxx on nimetty vuoden 2016 Miss Gloden Globeksi. Isä on haljeta ylpeydestä.

Vuoden 2016 Gloden Globe -seremoniassa Corinne Foxxilla on kunnia auttaa jakamaan elokuva- ja televisioalan palkintoja. Kauniista tyttärestään ylpeä Jamie Foxx kertoi Hello!-lehdelle olleensa niin innoissaan tyttärensä puolesta, että meni pitkin seiniä kuultuaan uutisen.

21-vuotias Corinne Foxx on aloitteleva näyttelijä ja malli sekä viimeisen vuoden opiskelija Etelä-Kalifornian yliopistossa.

Corinne kertoi olevansa innoissaan saadessaan mahdollisuuden astua samalle lavalle, jolla hänen isänsä on saanut kunnianosoituksia suurimmista saavutuksistaan. Jamie Foxx on voittanut Gloden Globe -palkinnon kertaalleen ja ollut nimettynä kahdesti.

Hän kertoi isänsä olevan tunteikas mies.

– Hän ei myönnä sitä, mutta hänellä oli kyyneleitä silmissään ja hän oli niin onnellinen, että minulla on nyt tavallaan oma juttuni, Corinne kuvaili Hello-lehden mukaan.

Kaunokainen juhlisti nimitystään myös Instagram-tilillään, jossa hän julkaisi kuvan itsestään valtavan samppanjapullon kanssa. Kuvan yhteyteen hän oli kirjoittanut, että nyt on aika juhlia.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Nimitys on perinteisesti annettu merkittävien elokuva-alan henkilöiden lapsille. Aiemmin Miss tai Mister Golden Globen pestiä ovat toimittaneet muun muassa Dakota Johnson, Rumer Willis, Clint Eastwoodin tytär Francesca ja Michael J. Foxin poika Sam Fox. Nimityksen tekee Hollywood Foreign Press Association.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat