Mainos

Kuvat ja video: Onko tässä Klaukkalan pankkiryöstäjä?

0:16

Poliisi pyytää vihjeitä Klaukkalan Osuuspankissa tiistaina asioineesta peruukkipäisestä henkilöstä, joka ei nostanut mitään ja puhui kömpelöä englantia.

Poliisi on julkaissut uusia valvontakamerakuvia ja videon Nurmijärven Klaukkalassa tapahtuneeseen pankkiryöstöön liittyen.

Klaukkalassa ryöstettiin keskiviikkona aamupäivällä Osuuspankki. Poliisin mukaan ryöstäjä jätti pankkiin pommia muistuttavan esineen, joka on osoittautunut täysin vaarattomaksi. 

Poliisi epäilee, että ryöstöön liittyy tänään julkaistulla videolla näkyvä henkilö, joka asioi pankissa ryöstöä edeltävänä päivänä. Hän tallentui pankin valvontakameroille tiistaina kello 10.51.

– Epäilemme, että tämä henkilö liittyy tekoon. Henkilökunnan mukaan hän ei nostanut mitään, oli hyvin epämääräinen, puhui englantia. Ei kuitenkaan mikään natiivi englannin puhuja, kertoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen MTV Uutisille.

Peruukkipäisen henkilön piirteet muistuttavat ryöstäjää, joka tallentui valvontakamerakuviin pankin edustalla muutama minuutti ennen ryöstöä. Lisäksi hän tallentui pankin sisällä olleisiin valvontakameroihin.

Poliisilla ei ole tiedossa, mihin suuntaan epäilty poistui ryöstämästään pankista. Tutkintaa on jatkettu vihjeiden tarkistamisilla, etsinnöin sekä valvontatallenteiden seulomisella. Epäillyn ryöstösaalis ei ollut suuri.

– Muutama tuhat euroa.

Poliisi pyytää tunnistamaan kuvissa esiintyvän henkilön. Tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon p. 0295 436442.

 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.