Mainos

Kuvat: Ensitreffit-parin riita kääntyi vitsiksi somessa – fillarit valtasivat himopyöräilijöiden olohuoneet

Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännellä kaudella on koettu suuria tunteita, hyvässä ja pahassa. 

AVAn Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitseman puolison vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja pari aloittaa yhteisen taipaleensa alttarilta. 

Sarjan neljännellä kaudella naimisiin menneet Mari ja Petri muuttivat saman katon alle häämatkan jälkeen. Pari ajautui nopeasti kinastelemaan siitä, mihin Petri voisi jättää pyöränsä. Mari uskoi, että pyörä on turvassa hänen talonsa sisäpihalla, mutta Petri olisi halunnut tuoda arvokkaan kulkupelinsä sisään asuntoon. Lopulta Petri kantoi fillarinsa rappukäytävään suojaan.

Kinastelu kiinnitti huomiota myös sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi Twitterissä ja Instagramissa alkoi pian levitä tunnisteet #pyörägate ja #jesuispetri. Nyt somessa leviää kuvat, joissa pyöräilualan ammattilaiset ja harrastajat säilyttävät pyöriä sisällä ja joissa Petrin huolta puolustetaan. 

– Hyvät naiset! Antakaa miestenne pitää pyöriä sisällä. Pyörät ovat sielunkumppaneita. Olohuoneen komistuksia. Pyörät ovat sijoituksia. Harrastusvälineitä. Perheenjäseniä, eräs käyttäjä kannustaa. 

– Älä jätä pyörää pakkaseen, toteaa toinen. 


Vaikka moni kokee, että pyörän voisi hyvin tuoda sisällekin, myös Mari saa tukea somekansalta. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.