KUVAT: Ei merkkiäkään synnytyksestä! Catherine hehkui äitiyden onnea

Herttuatar Catherine edusti upeana vain noin kahdeksan tuntia synnytyksen jälkeen.

Cambridgen herttuaparin toinen lapsi näki päivänvalon lauantaina. Hovi tiedotti Catherinen siirtyneen sairaalaan synnytyksen alettua aamukahdeksalta Suomen aikaa. Jo yhden jälkeen päivällä hovi tiedotti pari tuntia aiemmin syntyneen herttuaparin toisen lapsen olevan tyttö.

Alle kolmessa tunnissa synnytyksestä selvinnyt herttuatar pääsi kotiin sairaalasta jo lauantai-iltana. Iltakahdeksan aikaan (Suomen aikaa) Catherine, William ja vastasyntynyt prinsessa esittäytyivät medialle sairaalan Lindo-siiven pääovilla.

Vihiä Catherinen lähtemisestä saatiin jo iltakuuden aikoihin, kun herttuattaren hovikampaajan nähtiin menevän sairaalaan. Catherine edusti kauniin keväisessä, kukkakuvioidussa keltaisessa mekossa. Jenny Packhamin mekon lisäksi herttuattaren yllä nähtiin vaaleat korkokengät. Herttuatar piti onnellisena sylissään pienokaista ja vilkutti Williamin kanssa kansalaisille.

Kesällä 2013 Catherine ja William esittelivät samaisessa paikassa juuri syntyneen prinssi Georgen. Tuolloin Catherine edusti vaaleansinisessä mekossa ja sai kehuja siitä, että hän ei yrittänyt peitellä synnytyksestä jälkeistä vatsaansa.

Tälläkin kertaa Catherine edusti kauniisti omana itsenään. Mekon alta oli havaittavissa pieni vauvakummun jälki, mutta muuten Catherine ei näyttänyt yhtään siltä, että hän oli juuri synnyttänyt.

Katso videolta, miten onnellisena pariskunta esitteli prinsessansa ja lähti kohti Kensingtonin palatsia.

VIDEO


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja