Mainos

Kuvaa isästä ja tyttärestä on jaettu liki 60 000 kertaa: "Mieheni on se, joka uhrautuu, en minä"

Perheenäiti nappasi kuvan aviomiehestään pitkän työpäivän päätteeksi. Tarina otoksen taustalla ei ole kaunis – ainakaan aluksi.

Kuva on mustavalkoinen. Siinä isä istuu pöydän ääressä ja syö; pieni tytär tuijottaa häntä kysyvästi.

Perheenäiti Katie Spence Pugh nappasi kuvan pitkän työpäivän päätteeksi, ja sitä on jaettu jo yli 59 000 kertaa. Tarina otoksen taustalla ei ole kaunis – ainakaan heti alkuun.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Olin väsynyt. Olin ärtynyt. Olin tekstannut miehelleni ja kertonut, että ei sanoillani kuitenkaan olisi mitään väliä, mutta halusin hänen tietävän, että olen lopen kyllästynyt siihen, miten paljon töitä hän tekee ja kaikkeen siihen, mitä joudun tekemään joka ilta yksin. Kokoaikainen työ, kokkaaminen, lasten kylvettäminen, viikonloppumatkat ilman häntä, kodin pyörittäminen, Pugh kirjoitti kuvan oheen.

Samana iltana Pughin aviomies tuli kotiin, teki itselleen ruokaa ja söi sen yksin keittiössä. Mieskin oli uupunut ja kuumissaan; hän kertoi olevansa pahoillaan Pugh’n kokemasta mielipahasta.

Mies ei aloittanut riitaa tai valittanut, vaan vetäytyi keittiöön. Parin tytär Charlotte liittyi isänsä seuraan ja söi tämän lautaselta.

– Mieheni ei valittanut. Hän jakoi (ruokansa), ja silloin ymmärsin. Toivonko, että näkisin häntä pidempään kuin tunnin päivässä? Kyllä. Mutta se rakkaus, jota hän kokee työtään kohtaan, on kadehdittavaa. Maanviljelijöiden ammatti on täynnä kiittämättömyyttä.

Pugh'n mies pyörittää maatilaa, kuten hänen perheensä aiemmatkin sukupolvet. Työ on täynnä verta, hikeä ja kyyneliä; se vaatii kurinalaisuutta ja raakaa työntekoa.

– Vaikka tunsin oloni turhautuneeksi, minun olisi pitänyt tuntea kiitollisuutta. Saan istahtaa illalliselle ja kuulla lasten tarinat heidän päivästään. Saan kylvettää heidät ja kuulla heidän hihkuntansa ja kikatuksensa. Saan halailla ja rakastaa heitä kolme tuntia enemmän kuin mieheni. Mieheni on se, joka uhrautuu, en minä, Pugh kuvaa.

Perhe jatkaa sadepäivien odottamista. Silloin Pugh’n mies tulee aikaisemmin kotiin, ja perheellä on enemmän yhteistä aikaa.

– Sitä odotellessa: seuraavan kerran, kun sujautat yllesi mukavan puuvillaisen paidan tai syöt herkullista, maatilalta tullutta, tuoretta ruokaa, kiitä maanviljelijää. Missä olisimme ilman heitä?

Vinkit vaikeisiin suhdehetkiin:

4:11

Osittainen lähde: Netmums.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.